PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

kocham ten film za każdym razem gdy go oglądam wzruszam się aż do łez mam go nawet na płytce ale bez lektora :/ cieszę się że będzie na 1 kiedyś bodajże rok temu leciał na canał+ ale teraz go tak nie puszczają a szkoda ... mój najlepszy film z udziałem hilary duff no i jeszcze oczywiście lizzie mcguire :P pozdro dla fanów filmu i jej obstawy

ocenił(a) film na 9
Czekoladova_Czekolada_

Film boski. Też się wzruszyłam. Ten wypadek, to jak przeżywała. Świetny film ;] 10 oczywiście i od ulubionych ;D

ocenił(a) film na 10
Czekoladova_Czekolada_

zgadzam się 10 to za mało !!!! świetny film !! polecam :-)

ocenił(a) film na 10
tweety_4

Nooo ja jak zaczełam płakac na tym..jak ona przezywała smierc brata to juz płakałam potem na kazdym waznym momencie...wiem jak to jest bo sama mam braci i wiem jakbym przezyła ktoregos z nich śmierc:(:( tez spiewam...tzn układam piosenki i gram na gitarze itp..:P I dlatego tak przezywałam ten film...wczułam sie w postac..:) Film jest naprawde świetny...:) Polecam wszystkim!!! Pozdrowienia

Czekoladova_Czekolada_

mi sie bardzo podobal ogladalam go 1 raz dzisiaj bardzo mi sie podobał i prawie doprowadzil do łez kiedy wspominała swojego brata moze to nie jest jakas tam super produkcja ale u mnie zasluzyla napewno na 10 a hilary duff byla swietna z reszta jak ona zawsze bardzo tez mi sie podobala w "kadet kelly"