kocham ten film za każdym razem gdy go oglądam wzruszam się aż do łez mam go nawet na płytce ale bez lektora :/ cieszę się że będzie na 1 kiedyś bodajże rok temu leciał na canał+ ale teraz go tak nie puszczają a szkoda ... mój najlepszy film z udziałem hilary duff no i jeszcze oczywiście lizzie mcguire :P pozdro dla fanów filmu i jej obstawy
Film boski. Też się wzruszyłam. Ten wypadek, to jak przeżywała. Świetny film ;] 10 oczywiście i od ulubionych ;D
Nooo ja jak zaczełam płakac na tym..jak ona przezywała smierc brata to juz płakałam potem na kazdym waznym momencie...wiem jak to jest bo sama mam braci i wiem jakbym przezyła ktoregos z nich śmierc:(:( tez spiewam...tzn układam piosenki i gram na gitarze itp..:P I dlatego tak przezywałam ten film...wczułam sie w postac..:) Film jest naprawde świetny...:) Polecam wszystkim!!! Pozdrowienia
mi sie bardzo podobal ogladalam go 1 raz dzisiaj bardzo mi sie podobał i prawie doprowadzil do łez kiedy wspominała swojego brata moze to nie jest jakas tam super produkcja ale u mnie zasluzyla napewno na 10 a hilary duff byla swietna z reszta jak ona zawsze bardzo tez mi sie podobala w "kadet kelly"