PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

Kogo ona niby grała? Nie widziałam jej nigdzie (i tym lepiej dla moich biednych, krótkowzrocznych oczu).

lubieyaoijakch

Ja tez jakos nie moge jej tam nigdzie wypatrzec, a ogladalam ten film ze 2 razy.... Filmik ekstra, a Oliver hmmmm:D

___Dark_Phoenix___

No właśnie ja mam ten sam problem...gdzie jest ta Ashlee?? Jestem pewna na przynajmniej 99% że jej tam nie ma !!

lubieyaoijakch

Właśnie mialam o to samo zapytac.Ogladalam ten film tyle razy i za cholere jej tam nie moglam wypatrzec.No ale trudno.Nawet nie miala by tam kogo zagrac.

Klaudiiia

Zaszła jakaś pomyłka. Na światowym portalu filmowym, nie ma nic napisane że zagrała w Raise Your Voice - http://www.imdb.com/name/nm1249883/ [www.imdb.com/name/nm124...]

InowroclawskiWilk

Nie wiem, kiedy się wpisuje, jak zawsze zresztą, "Szansa na sukces" w wyszukiwarce (w opcji portalu) w obsadzie pojawia się Ashlee Simpson, choć nie jest napisane kogo gra... :)

InowroclawskiWilk

Faktycznie na IMDb nie ma nic na ten temat...chociaż w "naszym" :) portalu jest...i co dziwniejsze zostało to przecież (chyba) sprawdzone - jak wszystko, co ma zostać dodane..? :)

Lexie_2

Na wikipedii tak pisze (pisało) , więc pewnie dlatego zaakceptowano. To marne źródło bo każdy może coś tam zmieniać.

Lexie_2

A nie pomyśleliście o tym, że Ashley wyglądała trochę inaczej niż teraz podczas swojego pierwszego filmu? Ja poznałam ją po (jeszcze wówczas nie zoperowanym) nosie. Po prostu była młodą i przeciętną dziewczyną, a teraz robią z niej bóstwo (z niekoniecznie dobrym skutkiem, ale właściwymi zamiarami). Gdybyście były siostrami Jessici Simpson, niedługo po rozpoczęciu kariery własna matka by was nie ponała. No, chyba, że byłaby waszą menadżerką i zlecała różne operacje lub po prostu takowych gbyście nie potrzebowały. Pozdrawiam.

lubieyaoijakch

Ja też jestem prawie w 100% pewna, że Ashley tam nie ma :/ A oglądałam film juz kilka razy.. Jakaś wielka pomyła

malwa6

Ja nie jestem prawie ale na pewno pewna, bo oglądałam film z 600 razy :)

lubieyaoijakch

Ashlee Simpson zagrała dziewczynę śpiewającą w chórku parafilnym z Terri (coś w stylu gospel). Pokazują ją w zbliżeniu w trakcie pierwszej minuty i czterdziestej szóstej sekundy. Też nie mogłam jej znaleźć, ale sie uparłam i ją wypatrzyłam=)

incognito_2

w czasie 1 min. 46 sek. jest pokazany chórek. Wcześniej jest pokazane zbliżenie na dziewczynę z ciemnymi włosami, ale to nie jest Ashlee Simpson...

ocenił(a) film na 10
Lexie_2

Własnie z ciekawosci poszłam sprawdzic tą 1min 46sek i tam na bank nie ma Ashley.. tzn tak mi sie nie wydaje.. i nawet nie zauwazyłam podobnej do niej dziewczyny..

eml_0901

Tak, zgadzam sie z Tobą...nie ma tam nawet wzmianki o Ash. Incognito brawo za chęci, ale nie udało Ci się odszukać Ashlee :)