Kogo ona niby grała? Nie widziałam jej nigdzie (i tym lepiej dla moich biednych, krótkowzrocznych oczu).
Ja tez jakos nie moge jej tam nigdzie wypatrzec, a ogladalam ten film ze 2 razy.... Filmik ekstra, a Oliver hmmmm:D
No właśnie ja mam ten sam problem...gdzie jest ta Ashlee?? Jestem pewna na przynajmniej 99% że jej tam nie ma !!
Właśnie mialam o to samo zapytac.Ogladalam ten film tyle razy i za cholere jej tam nie moglam wypatrzec.No ale trudno.Nawet nie miala by tam kogo zagrac.
Zaszła jakaś pomyłka. Na światowym portalu filmowym, nie ma nic napisane że zagrała w Raise Your Voice - http://www.imdb.com/name/nm1249883/ [www.imdb.com/name/nm124...]
Nie wiem, kiedy się wpisuje, jak zawsze zresztą, "Szansa na sukces" w wyszukiwarce (w opcji portalu) w obsadzie pojawia się Ashlee Simpson, choć nie jest napisane kogo gra... :)
Faktycznie na IMDb nie ma nic na ten temat...chociaż w "naszym" :) portalu jest...i co dziwniejsze zostało to przecież (chyba) sprawdzone - jak wszystko, co ma zostać dodane..? :)
Na wikipedii tak pisze (pisało) , więc pewnie dlatego zaakceptowano. To marne źródło bo każdy może coś tam zmieniać.
A nie pomyśleliście o tym, że Ashley wyglądała trochę inaczej niż teraz podczas swojego pierwszego filmu? Ja poznałam ją po (jeszcze wówczas nie zoperowanym) nosie. Po prostu była młodą i przeciętną dziewczyną, a teraz robią z niej bóstwo (z niekoniecznie dobrym skutkiem, ale właściwymi zamiarami). Gdybyście były siostrami Jessici Simpson, niedługo po rozpoczęciu kariery własna matka by was nie ponała. No, chyba, że byłaby waszą menadżerką i zlecała różne operacje lub po prostu takowych gbyście nie potrzebowały. Pozdrawiam.
Ja też jestem prawie w 100% pewna, że Ashley tam nie ma :/ A oglądałam film juz kilka razy.. Jakaś wielka pomyła
Ashlee Simpson zagrała dziewczynę śpiewającą w chórku parafilnym z Terri (coś w stylu gospel). Pokazują ją w zbliżeniu w trakcie pierwszej minuty i czterdziestej szóstej sekundy. Też nie mogłam jej znaleźć, ale sie uparłam i ją wypatrzyłam=)
w czasie 1 min. 46 sek. jest pokazany chórek. Wcześniej jest pokazane zbliżenie na dziewczynę z ciemnymi włosami, ale to nie jest Ashlee Simpson...
Własnie z ciekawosci poszłam sprawdzic tą 1min 46sek i tam na bank nie ma Ashley.. tzn tak mi sie nie wydaje.. i nawet nie zauwazyłam podobnej do niej dziewczyny..