PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

Bardzo fajny film

ocenił(a) film na 10

Polecam! Swietny film, moja ocena to 10 !
Momentami można się posmiać a momentami popłakać ... ogółem wzruszający film, warty polecenia.

aldi475

Ludzie zacznijcie obiektywnie oceniać filmy. Przy ocenie 10 jest napisane jak byk: GENIALNY. Więc zarezerwujcie sobie tą notę dla wybitnego kina. Jak Ci się film podobał to fajnie, ale wystaw taką ocenę na jaką zasługuje.

habas87

Ty debilu ten film jest boski ty jesteś samcem dlatego ci się na pewno nie podoba ale nam dziewczyną bardzo więc jak nie wiesz jak oceniać filmy to się nie odzywaj ty głąbie... !!!

ocenił(a) film na 6
habas87

No, film spoko, pełno takich na rynku, ale cóż, pooglądać można:)Niue zaszkodzi.. :)

aldi475

Hehe dobre:) Asia jesteś naprawdę urocza!

habas87

Tak, "urocza" to odpowiednie określenie :) Ja nie jestem samcem, a wystawiłam ocenę 7, choć film bardzo mi się podobał i w ogóle dobrze mi się kojarzy. Jednak jest na swój sposób dość... szmirowaty. A filmy o muzyce z blondynkami w tle zawsze bardziej się podobają, a ludzie przez to niesłusznie zawyżają oceny. Taka moja opinia :)
pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
aldi475

znacie jakieś podobne filmy do tego?? moglibyście podać jakieś tytuły? chętnie obejrzę ^^
z góry dziękuje :)

melody_5

Poszukaj w dorobku filmowym głównej bohaterki (nie wiem, jak to tam ona ma na pierwsze)... Ja polecam (choć to trochę za duże słowo) film "Music and lyrics". Nie wiem, czy podobny do tego, ale jest muzyka :P

whatever_rock777

Główna bohaterka nazywa sie Hilary Duff .
Polecam także Lizzie McGuire świetne filmy z nia są :P

ocenił(a) film na 9
aldi475

No cóż, warto się czasem oderwać od codzienności i oglądnąć (jak ja to mówię) kolejny film podobny do kopciuszka (czyt. mający podobną fabułę - czyli z szarej myszki robi się ładna i zdolna dziewczyna, która sie w końcu zakochuje, potem się kłóci, a na końcu happy end). Przy takich filmach czasem można pomarzyć :)

ocenił(a) film na 8
aldi475

Zgadzam się, to świetny, chwilami wzruszający film o dziewczynie, która traci najbliższą osobę, ale nie pomimo zwątpienia nie poddaje się i spełnia marzenia xD Wart polecenia ;P

ocenił(a) film na 2
aldi475

tak na pewno i co jeszcze?
drogie dziecko dorosnij...

to jest shit i tyle...

ocenił(a) film na 2
Bradddock

jak tak czytam wasze opinie na temat tego filmu to nie wiem czy sie smiac czy plakac...
domyslam sie, ze wiekszosc z was ma po 13-15 lat bo innej przyczyny nie widze tego zachwycania sie tym filmem, ktory uwazam za totalnie beznadziejny, takich filmow nakrecono juz dziesatki, kierowane sa glownie do nastolatkow bo tylko im sie moga podobac, moge sie mylic ale nie znam zadnej osoby, ktora ma wiecej niz 15 lat i ktorej ten film by sie pododal...
tani, smieszny i tragiczny film, az sie dziwie, ze bylem w stanie go obejrzec do konca...

Bradddock

Dzień dobry wieczór. Mnie się ten film nawet nawet podoba (ujdzie w tłoku, mogę obejrzeć na odstresowanie). Mam 19 lat. Fakt, film kierowany jest do nastolatek, nie różni się niczym specjalnym od innych filmów tego typu. Ale to nie znaczy, że nie może się podobać. Oczywiście nie zasługuje na 10/10, ale taki znowu shit to to też nie jest.
pozdrawiam :)