Film jest cudowny, boskie i nie wiem co jeszcze, same superlatywy :)
oglądałam go chyba z 10 razy :D i za każdym razem mi się nie nudzi :)
jak ktoś jeszcze nie oglądał to polecam serdecznie, poza tym super scieszka dźwiękowa :)
No chyba rzeczywiście nie wiesz co jeszcze. Ja oglądałem raz i mi wystarczy. Niech zgadnę: jesteś płci żeńskiej i masz naście lat. Bo film ewidentnie jest do takich osób kierowany. Zgadzam się, że powinni go dorzucać do bravo. Nie chce nikogo obrazić, ale tak myślę.
A ścieżka jest paskudna. Ale to wszystko subiektywne moje odczucia.
Moment. Trochę spokojniej. Film jest no cóż... przewidywalną bajką. Oglądając ten film miałam wrażenie, że już wszystko z niego gdzieś widziałam. Życzę wszystkim by mieli szczęście i nigdy nie musieli go oglądać. Jestem płci żeńskiej i nawet gdybym miała naście lat by mi się nie podobał. Nie generalizujmy.
racja, trochę się zagalopowałem. moja wina. ale do bravo pasuje jak z bicza strzelił.
Kiedy oglądałam ten film czułam dokładnie to samo : gdzieś go widzałam i dopiero puźniej skojarzyłam go z filmem Get Over It. podobny watek chociaż całkiem inny film. Niestety z tych co widziałam z hil nie licząc tych kiedy była dziewczynką to mi się naj mniej podobał ale i tak mi się podobał.
Ja tam w ogóle nie rozumiem dlaczego hilary duff się wybiła. nie jest świetną aktorką... moim zdaniem nie jest żadną aktorką. Poza tm strasznie denerwuje mnie jej głos :/.