PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

MASAKRA

ocenił(a) film na 3

Żenujące, płytkie, denne jak jej śpiew. Potężnie się umęczyłam, żeby zobaczyć to do końca,
a i tak przewijałam większą część. Ona jest tak sztuczna, że nic jej w tym filmie nie pomoże ,
nawet fajny facet. Szkoda tylko Corbetta,że musiał w takim shicie występować. Pamiętam
go z Seksu w wielkim mieście i tam zdecydowanie się sprawdził - tu przemęczył :/
Współczuję, że musieliście to oglądać. Jeden z gorszych filmów jakie widziałam.

Kamila_Kubacka

a dodając coś od siebie powiem,że nie dziwne że nie dostała tego stypendium:P mnie też troche zmęczył ten film,a zwłaszcza to śpiewanie...

Kamila_Kubacka

Kamila skoro nie lubisz Hilary trzeba bylo wgl nie oglądac ;] a nie 'meczyc sie' i przewijac film ..

Kamila_Kubacka

Corbett sprawdził się już w "Przystanku Alaska" a wcześniej w epizodycznej roli w "Cudownych Latach"

ocenił(a) film na 4
Kamila_Kubacka

Tak, najbardziej miażdżąca rola ojca gł. bohaterki, który był tak sztywny, że ja zamiast siedzieć poważnie, śmiałam się z niego. Do bólu przewidywalny, nudny i wręcz naiwny. Jednak wątek z bratem smutny, trzeba przyznać. A obejrzałam tylko dla 3 minutowego występu Three Days Grace na początku.

Kamila_Kubacka

Bardzo drażnią mnie role Hilary, mam na myśli jej sposób grania. No faktycznie potrafi człowieka zamęczyć, jednak sam pomysł na fabułę nie był zły. Film głównie z myślą o nastolatkach 15 i w dół, ale jakąś mega nudą mi tam nie wiało.
A stypendium zasłużone :D

Kamila_Kubacka

piękna piosenka była na końcu ale nie zrozumiałeś jej sensu