Ci którzy ten film krytykują poprostu zazdroszczą:):) A poza tym komu robią łachę jak im się nie podoba to... MAJĄ PECHA:):):):) 10/10:p aTcYdZiEłO:];];p
Komu lub czemu zazdroszczą?
Ps. Zdrobnienie od słowa "film" to "filmik", a nie "filmek". Chyba, że to jakaś nowomowa...
arcydzielo ://///////// Kazdy kolejny film jest wiekszym arcydzielem od tego... Dzieci skad wy macie takie pomysly?????????
Przestań pieprzyć farmazony..., ten film może i nie jest dziełem, ale jest fajny... lekki, ckliwy, no i gra w nim Hilary Duff...;), A ile masz lat, że mówisz dzieci???
Hej mam pytani;] ja już oglądalam ten film i uważam że jest świetne, więc chciałabym mieć go na kompie.. byłaby możliwość jakiejś wymiany albo coś??? z góry dziękuję za odpoiewdź;*
Jakiej wymiany? Ja ściągnąłem ten film przez program Ares, zajęło to jakieś 1,5 godziny...
Do zalozycielki tematu: Ja rozumiem, ze komus moze podobac sie ten film, rozumiem nawet, ze moze on bardzo sie komus podobac, ale ludzie kochani bez przesady!!! Arcydzielo i nota 10/10 dla tego filmu, taka ocene mu wystawilas, wiec teraz moje pytanie za co? No z calym szacunkiem dla Ciebie, ale juz widac, ze do komputera dorwala sie 12-14 latka i zafascynowana piosenkami i wzruszajaca historia filmu (umownie wzruszajaca, mnie nie zwruszyla). Naprawde przemysl jeszcze raz swoja ocene dlatego filmu. Pozniej biora sie nie wiadomo skad przerozne oceny, tak jak tu 8,2/10, moim zdaniem o tym filmie mozna powiedziec co najwyzej 5 (ok) lub 6(niezly), ale na pewno nie 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muszę Ci przyznać całkowitą racje. Film jest przeciętny na tyle, że musiałem go oglądać na raty (3 razy podchodziłem). Jedynie moja słabość do pani Duff sprawia, że zamiast 4 ocenie go na 5. Co do założycielki tematu, to również chętnie bym usłyszał jakąś sensowną argumentacje dla nazwania tego filmu arcydziełem i wystawienie mu 10. Niestety już sam styl w jakim post założycielki tematu został napisany mnie odrzuca...
film jest naprawdę dobry, już nie mówiąc o tym przystojniaku Jay'u (proszę się nie czepiać, nie jestem dobra w odmienianiu angielskich imion) :D
film ukazuje jak tutaj Terri przeżywa śmierć swojego brata, jak nauczyciel i chłopak próbują ją przekonać do 'dalszego" życia... że brat na pewno się cieszy i patrzy na nią. nie załamała się na tyle, by zamknąć się w sobie, lepiej, pokazała na co na nią stać. poza tym hilary duff pokazała nam, jak dobrze śpiewa :D