PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35386
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

Ci którzy ten film krytykują poprostu zazdroszczą:):) A poza tym komu robią łachę jak im się nie podoba to... MAJĄ PECHA:):):):) 10/10:p aTcYdZiEłO:];];p

SmartDog

Komu lub czemu zazdroszczą?

Ps. Zdrobnienie od słowa "film" to "filmik", a nie "filmek". Chyba, że to jakaś nowomowa...

SmartDog

arcydzielo ://///////// Kazdy kolejny film jest wiekszym arcydzielem od tego... Dzieci skad wy macie takie pomysly?????????

ocenił(a) film na 8
lucas_2007

Przestań pieprzyć farmazony..., ten film może i nie jest dziełem, ale jest fajny... lekki, ckliwy, no i gra w nim Hilary Duff...;), A ile masz lat, że mówisz dzieci???

SmartDog

Hej mam pytani;] ja już oglądalam ten film i uważam że jest świetne, więc chciałabym mieć go na kompie.. byłaby możliwość jakiejś wymiany albo coś??? z góry dziękuję za odpoiewdź;*

ocenił(a) film na 8
0o0blackcat0o0

Jakiej wymiany? Ja ściągnąłem ten film przez program Ares, zajęło to jakieś 1,5 godziny...

hary_5

Do zalozycielki tematu: Ja rozumiem, ze komus moze podobac sie ten film, rozumiem nawet, ze moze on bardzo sie komus podobac, ale ludzie kochani bez przesady!!! Arcydzielo i nota 10/10 dla tego filmu, taka ocene mu wystawilas, wiec teraz moje pytanie za co? No z calym szacunkiem dla Ciebie, ale juz widac, ze do komputera dorwala sie 12-14 latka i zafascynowana piosenkami i wzruszajaca historia filmu (umownie wzruszajaca, mnie nie zwruszyla). Naprawde przemysl jeszcze raz swoja ocene dlatego filmu. Pozniej biora sie nie wiadomo skad przerozne oceny, tak jak tu 8,2/10, moim zdaniem o tym filmie mozna powiedziec co najwyzej 5 (ok) lub 6(niezly), ale na pewno nie 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Dances_with_Life

Muszę Ci przyznać całkowitą racje. Film jest przeciętny na tyle, że musiałem go oglądać na raty (3 razy podchodziłem). Jedynie moja słabość do pani Duff sprawia, że zamiast 4 ocenie go na 5. Co do założycielki tematu, to również chętnie bym usłyszał jakąś sensowną argumentacje dla nazwania tego filmu arcydziełem i wystawienie mu 10. Niestety już sam styl w jakim post założycielki tematu został napisany mnie odrzuca...

ocenił(a) film na 10

film jest naprawdę dobry, już nie mówiąc o tym przystojniaku Jay'u (proszę się nie czepiać, nie jestem dobra w odmienianiu angielskich imion) :D
film ukazuje jak tutaj Terri przeżywa śmierć swojego brata, jak nauczyciel i chłopak próbują ją przekonać do 'dalszego" życia... że brat na pewno się cieszy i patrzy na nią. nie załamała się na tyle, by zamknąć się w sobie, lepiej, pokazała na co na nią stać. poza tym hilary duff pokazała nam, jak dobrze śpiewa :D

ocenił(a) film na 10
Maritta

Kocham fily z Hilary Duff, kocham Hilary Duff i kocham jej piosenki xD
Film [?] ŚwieTny