PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

Ten film powinni dorzucać w prezencie do Bravo Girl bo jest tak samo żałosny jak ta gazeta. Idealny dla nastolatek w wieku od 12 do 14 lat. 15-latkom pewnie wydaje sie już żałosny. Ludzie piszą ze jest zajebisty. Jedna osoba wypowiadajaca sie na forum podobno zamówiła go na dvd z vivd.pl heh Administrator tej strony penwie pękał ze smiechu że ktoś go wogle chciał zamówić.
Mimo tego że ten film jest przewidywalny, żałosny a fabuła zgwałcona miliardy razy przez pedofilskich reżyserów bez gustu to jednak polecam ten film. Można sie naprawde pośmiac. Szczególnie wtedy gdy ogladasz go z kumplami z browarem w reku. Te sytuacje które mają wywołac u widza współczucie albo smutek są najśmieszniesze hehe Jezeli ten film by był parodią innych filmów z cyklu "Jestem szczęliwą nastolatką w Losandżeles z pieniedzmi o taty jednak z prolbelami miłosnymi" to ten film mógłby zdobyc oskara. Niestety tak nie jest film to nie parodia tylko jest nakręcony na poważnie heheh boże jak można coś takiego ogladac na powaznie przeżywac to na poważnie a w szczególności reżyserować to na poważnie ludzieeeeeee Dobra poniosło mnie.

Kitowiec

nie rozumiem tylko jednego w twojej wypowiedzi...dlaczego poprostu nie napisalas ze ci sie nie podobal??nie trzeba bylo obrazac tworcow,aktorow i ludzi,ktorym ten film sie podobal...ja go nie ogladalam,ale nie o to tu chodzi...nie wyobrazam sobie jak mozna obrazac kogos tylko dlatego ze ma inny gust filmowy??
ja osobiscie lubie filmy tego typu (sadzac po zwiastunie) i czulam sie bardzo nieswojo czytajac twoja wypowiedz...ciekawi mnie jeszcze tylko jedna rzecz...a mianowicie twoj wiek??

olcia_28

nie chodzi mi tu o to ze ktoś ma inny gust tylko że go wogle nie ma i oglada kazde podobne sciewro a potem wypisuje ze jest zajebisty. Nie lubie filmów tego typu ale nie mam nic do nich w przeciwnosci do tego. Jak nie ogladałas to obejzyj załoze sie ze tez nie przypadnie ci do gustu mimo tego ze lubisz takie filmy. MAM 20 lat

Kitowiec

tak sie sklada,ze obejzalam dzis... i wcale nie jest dla mnie takim "scierwem" o jakim Ty piszesz.podobal mi sie nawet,a nie uwazam ze nie mam gustu.ja mam 19 lat nie sadze,zeby wypadalo obrazac ludzi i ich upodobania
pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Kitowiec

Obejrzałem ten film i bardzo mi się podobała i nie podzielam twojej opinii. Uważam że twoja opinia jest nawet lekko żałosna :/

Chad_17

Ej wy mnie prowokujecie??? Pytam poważnie?? Specjalnie wypisujecie swoje pozytywne opinie na temat tego filmu żeby mnie podpuscic. Tak??? hehe dobrzy jestescie zajebisty humor. W sumie mogłem sie domyslic. Takie rzeczy często zdarzają sie na forum. Ok pozdro dla wszystkich. DOBRY WKRET pierwszy raz dałem sie na takie coś nabrac. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH UZYTKOWNIKÓW FILMWEB

Kitowiec

nie chodzi tu o zadne podpuszczanie,bo niby w jakim celu???nie rozumiem i nie mam zamiaru sie z nikim klucic wiec moze odpusc??

ocenił(a) film na 7
Kitowiec

No to widać, że film był oglądany przez Ciebie po "browarku". Nawet paru, skoro nie potrafisz nawet zrozumieć sensu całej historii. I chyba pisząc te wypowiedzi też byłeś pod wpływem. NIKT kto ma 20 lat nie pisze w takie sposób, no, chyba że jest upośledzony, to wtedy się nie czepiam. Obejrzyj sobie "szansę" na trzeźwo. Jeśli nie lubisz Hilary Duff: nie ma to znaczenia, ja jej wręcz nie cierpię, a jednak stwierdzam fakt, że nawet ona nie zepsuła pomysłu. Widzisz chyba, że film ma wysokią ocenę. Chłodno pozdrawiam.

Kitowiec

z tego, co widzę, to Ty sprowokowałaś nas :)

Kitowiec

widziałam ten film killka razy i uważam, że jest naprawde dobry może nie poraża fabułą ale nadrabia muzyką

ocenił(a) film na 10
Kitowiec

Tylko idiota mógł stwierdzic ze ten fil jest "scierwem" i jeszcze w dodatku obrazic ludzi którym sie podoba!!! To ty nie masz gustu!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
smerfetka0306199115

mi tez sie bardzo podobał...i jak widzisz tylko ty masz złą opinie o tym filmie!!! zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami jesteś żałosny.

Kitowiec

Mam ten film i jest świetny, nie rozumiem dlaczego go tak krytykujesz i dobrze ze ten film jest stworzony dla nastolatek. Może kiedyś zmienisz zdanie :-)

Kitowiec

Jak czytam twoja opinie to az mi cie zal. Moim zdaniem to ty jestes zalosny a nie ten film. Ja mam 19 lat ogladalam go z 10 razy i bardzo mi sie podobal, a gust mam bo nie ogladam byle jakiego badziewia.

ocenił(a) film na 1
milusia_ewelinka

Hahahahahahahaha!!! Yhm... Przepraszam :). A ja powiem tak: Kitowiec ma rację :p. Ja również nie znoszę "Szansy na sukces" i śmiać mi się chce jak czytam te wszystkie "Super film, blablabla".

Z poważaniem
Naciulek xD.

ocenił(a) film na 10
Naciulek

Mi się zdaje, że niepodobał Ci się film przez Hilary Duff bo o ile wiem to jej też nie lubisz.

Bez pozdrowień ;]

manny_2

no kolego co Ty taki madry? ja mam 16 lat i film sie sie bardzo podobał! własnie o to chodzi w takich filmach.że jest przystojniak i że jest miłosć i happy end i właśnie to jest fajne.Miło posłuchać jak oni wszyscy śpiewają.W koncy to jest film dla młodzieży! to co chcesz żeby pisali o śmierci? gwałatach? i o chorobach? to ma być spoko film który można ogladać z przyjaciółmi, rodzina.Ma sie ogladac go z uśmiechem! a że ty jesteś 'stary' i że Cie to niekręci to nie ogladaj takiego typu filmów.I nie krytykuj jak ktoś wcześniej napsał twórców i aktorów.Bo włożyli w to wile pracy i nie po to by wysłuchaiwac takich płytkich wypowiedzi jak twoje!

dziękuje ;]

mj184

on juz sobie dawno dal spokój a wy ciagle sie na niego napinacie... kazdy moze wystawiac komentarze jakie tylko chce!!! ale dobrze by bylo ustawic jakis limit wiekowy przy zakladaniu neostrady, moze uniknelibysmy takich beznadziejnych dyskusji...

ocenił(a) film na 1
manny_2

Tak, jej też nie lubię, cóż za odkrycie xD.
"Aktorka" grająca w samych "komediach romantycznych" dla młodzieży (w dodatku kiepskich - przynajmniej dla mnie), "piosenkarka"? Ekhm :p ok, powiedzmy, że filmy to kwestia gustu, ale jeżeli chodzi o umiejętność śpiewania - to nie jest kwestia gustu, a na tym już się znam.
A "Szansa na sukces" to film kiepski I W DODATKU z Hilary Duff ;] .

Hehe śmieszne :p

ocenił(a) film na 10
Kitowiec

Ten film jest fajny :):) super :) a żałosna jesteś ty

florcia150

Ivona815 jak sama powiedziałaś kazdy ma prawo sie wypowiedzieć po co komentujerz czyjesz wypowiedzi? i nie oznacza że jeśli ktoś ma 13 lat to nie potrafi dyskutować.I w ten sposób sama zaczynasz niepotrzebna dyskusje... 'ja nie moge' ;/

ocenił(a) film na 10
Kitowiec

z calym szacunkiem ale : zamilcz debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Kitowiec

Wiesz "Kitowcu" czy jak Ci tam, inni mają racje ... Nie masz powodu aby obrażać innych. W pewnym stopniu Ci sie nie dziwie, że mógł Ci sie nie spodobać film bo masz 20 lat I nie jestes dziewczyną. Powiedz poprostu "nie podobał mi sie tan film" a nie obrażasz innych . czytając twoją wypoiez nie nie powiedziałabym że masz 20 lub 19 lat ;/.... Pozdrowienia dla tych któży sie mną zgadzają.

ocenił(a) film na 10
Kitowiec

film nie jest dla małolat, tylko dla ludzi, którzy chociaż troszeczke znaja na życiu i mają cos do powiedzenia. film może mieć zwolenników w kazdym wieku i każdy ma prawo do wypowiedzenia sie na temat filmu w swoim imieniu.film jest dobry.

Wiolkaaa

moim zdaniem ten był słaby, nudny strasznie. chyba najgorszy z hilary z filmow o nastolatkach.

nenyaaaa

zgadzam się. oglądałam wiele filmów z hilary, ale musze przyznać, ze ten był najsłabszy. jakoś nie podpasował mi, tylko się na nim wynudziłam.

ocenił(a) film na 10
Kitowiec

:fabuła zgwałcona przez pedofilskich rezyserów"?:/ hm... po przeczytaniu twojej wypowiedzimoge bez zadnych watpliwosci stwierdzic ze to ty jestes pedofilem heh i to z ciebie czlowieku chce mi sie smiac hahahaha

ocenił(a) film na 10
Kitowiec

heh. Ja sie nie dziwie że Ci się nie podobał, skoro kręci cie prosty pokazany na tacy humor South Park (do tego filmu absolutnie nic nie mam bo czasem go oglądam).

Pozdrowionka dla tych którzy sądzą inaczej ten film niż tem oto PAN!

ocenił(a) film na 10
debcia__93

Właśnie..
Mi SIę bardzo podobał. Nawet się przyznam że się popłakałam.. ; PP

Pozdr.

ocenił(a) film na 10
avaleal

Film Naprawdę Bardzo Dobry... Jeden Z Lepszych Z Tych Gatunków Jaki Widziałem... :)

Kitowiec

ejo!mam wielką prośbę czy ktoś może wie jaki tytuł nosi piosenka śpiewana na samym końcu filmu!?jeśli tak to bardzo prosze napiszcie mi tytuł tej piosenki na mój e-mail kinia43@buziaczek.pl z góry dziekuję!!:))

ocenił(a) film na 10
kinia43

Nie piszę Ci na maila ale ta piosenka nosi tytuł ,, Jericho " ;]

Kitowiec

Człowieku( czy aby na pewno?), to jest kolejny film z Hilary Duff. On nie ma skłaniać do refleksji- ma być lekki, łatwy i przyjemny. Oglądając go nie masz myśleć nad skomplikowaną fabułą i wielowątkowością. Ma w nim być dziewczyna chcąca spełnić marzenia, chłopak, zauroczenie, wielka kłótnia, pogodzenie się i happy end. Oto w tego typu filmach chodzi. Jak sam zdążyłeś zauważyć ten film jest dla nastolatek. Zazwyczaj nastolatki oglądają filmy po to aby się odprężyć- dlatego nie oglądają "Requiem dla snu" czy "Forresta Gumpa". Czasami dobrze jest obejrzeć lekki film( chociażby "Głupi i głupszy").

Co nie znaczy, że film mi się podobał.

Raczej nie pozdrawiam

Kitowiec

zgadzam sie !! Film jest po prostu zalosny ...

ocenił(a) film na 10
LadyBird_10

ty jesteś żałosna ;p ty ty ty pedałko :D

ocenił(a) film na 10
Kitowiec

A ciebie powinni dorzucić do filmu chwila dla debila!!

Kitowiec

;]) Dzieci, trochę więcej dystansu...
BTW: Hehe, nie dziwie się że Kitowiec zaprzestał polemiki po kilku postach <hahaha>, skoro poziom jego kontrrozmówców wyraża ten film...

ocenił(a) film na 10
Kitowiec

Oglądałam ten film wiele razy i sądzę, że jest fantastyczny. I uważam też, że nie jest śmieszny lecz wzruszający i przejmujący. Jeżeli chciałeś/aś się pobawić w krytyka to trochę Ci nie wyszło bo każdy krytyk umie w filmie znaleźć coś dobrego. A po twoim głównym "obrazku" widać w jakich filmach gustujesz (Power Rangers). I to ty jesteś żałosna/ny a nie film.

ocenił(a) film na 8
Juliet_4

Czytając post autora tematu zdumiła mnie jego głupota, oraz brak jakiej kolwiek ogłady..., To, że komuś ten film się podobał nie znaczy że jest gorszy..., z resztą wystarczy spojrzeć na treść i stwierdzić, że facet jest opóźniony w rozwoju..., ma 20 lat, a siada z kolegami z piwem przy takim filmie..., a jeszcze te 20 lat i takie teksty..., pewnie zakończył nauczanie na podstawówce....

hary_5

uwielbiam to:)

to tyle xd pozdrawiam wszystkich :**

brethe

Mi osobiście tan film bardzo się podobał.
No ale każdy może mieć swoje zdanie.

Pati_Peace

a więc są jeszcze na tym świecie ludzie z odrobiną gustu.
filmu nie da się oglądać mając powyżej 15 lat.

Kitowiec

Tak samo powinni dorzucać Gola do Bravo Sport bo jest tak samo żałosny jak ta gazeta. Stuknij się w łeb palancie i uciekaj z tego forum.
A z kumplami z browarem w ręku ogląda się mecze. Zrozumiano patałachu?

pawel_murdock

"Mam 20 lat".
Swoją wypowiedzią po prostu temu zaprzeczyłeś. Piszesz jak zakręcony 12 latek.
Ja nie jestem czternastolatką, a mimo wszystko lubię ten film. Czy ty oczekujesz od każdej produkcji czegoś ambitnego, świetnego?
Te film jest lekki, przeciętny, ale widocznie trafia do ludzi. I mnie też się podoba.
I ma prawo się podobać, komukolwiek.
Jeśli Tobie się nie podoba to możesz chociaż napisać to w normalny sposób, a nie upokarzać się i pokazywać jaki to jesteś dojrzały, jak na swój wiek.

ocenił(a) film na 10
forrest_run

A mi ten film się podoba , i nie rozumiem twojej krytyki ... żałosne !
Nie wiem co w tym jest takiego smiesznego ? Bo niby co ? śmierć ukochanej osoby to nie wiem jak dla ciebie ale jak dla mnie nie jest śmieszna ... film jest wzruszający ... oglądając go kilka razy się popłakałam ... i nie mam 15 lat ani poniżej ... Duff zagrała świetnie
10/10

ocenił(a) film na 6
Czekoladova_Czekolada_

Nie rozumiem, po co się tak wzajemnie nakręcacie, nieco to bezsensowne, chyba że nie macie nic ciekawszego do roboty. Każdy ma prawo do swojego zdania i już, nie trzeba wcale się nad tym roztkliwiać. Chyba każdy przyzna, że film nie jest żadnym arcydziełem, ale jest sympatyczny i relaksujący, w sam raz na jakiś babski wieczór czy coś w ten deseń. Należy pamiętać, że komedia romantyczna nie jest strasznie wymagającym gatunkiem. Pozdrawiam wszystkich i miłego oglądania :)

PS U mnie ma 8/10.

amiya

Zgadzam się z toba trisha.