film super, nieco schematyczny i można się było domyślić co się stanie ale był bardzo fajny ogólnie, momentami wzruszający, a poza tym warto go było obejrzeć dla Olivera jamesa :* i THREE DAYS GRACE!!!! ale przeciętny zjadacz polskiego chleba i tak nie wie o co biega!!! :(
oj noo w sumie nie wiedza... ale TDG oj wymiataja :):):):)
I Hate i Home... to poprostu sa zajebiste mocne piosenki yeah
Na tym polega problem, na 3DG trafiłam dzięku łutowi szczęścia i YouTube .. no i FF :> Ale dziękuję za ten łut bardzo :***
jaj uż słucham jakiś czas.
Ostatni album ONE X wymiata, genialny jest;)
Polecam EVANS BLUE I STRATA również fajne kapele;)
dla mnie Evans Blue jest trochę nudny ;p a Strata nie słyszałam ale to chyba coś podobnego ;)
a ja ich kocham, szczególnie pierwszą płyte, za ten koncept album o rozpadzie związku, emocjonalny bardzo!
Strata nowy super album wydała.
Poza tym uwielbiam 30 seconds to mars ale to już znane w Polsce od jakiegoś czasu więc nie trzeba reklamować.
A z podobnych to choćby Breaking Benajamin jeszcze wspomnę czy 12 Stones ;)
ja kiedyś bardzo duzo słuchałam zespołów które wymieniłeś i podobnych (np. polecam jeszcze Cold, Finger Eleven, Trapt, Taproot, Seether, LOSTPROPHETS <3) I właściwie Three Days Grace i LPS są z nich jedynymi których słucham nadal ;)
Znam wszystkie i słucham już od wielu lat.
Odkąd o nich można było jakoś gdzieś usłyszeć, a jak wiadomo wszystko dzięki Netowi.
LPS ostatnia płytka jest bardzo fajna ;) single dobre mają;)
ja szczerze wolę starsze płyty, nie mówiąc już o tym jak teraz wygląda Ian :O ;/ jednakże najnowsza też płyte lubię bardzo, ale strasze ubóstwiam :P A nowa płyta zapowiedziana na 2008 rok ma być w klimacie 'the fake sound of progress' i sie doczekac nie moge ;)
a ja nawet nie wiem, szczerze to "Fake..." nie słucham za bardzo, no a z tej nowe to jak mowie lubie bardzo piosenki ktore na singla wydali.
Na Nowe płytki nie oczekuje, Strata, Evans Blue wydali, w 2006 roku pare płytek wyszło wiec rok minimum jeszcze. 30 seconds to mars wyda nowosc za 2,3 lata pewnie, HURT ma wyjsc jesienią - fajna kapela ;)
nie wiem czy znasz, choć pewnie znasz, ale polecam stronke www.activerock.pl ;)
znam znam i stronkę i Hurta (miałam kiedyś płytę ale wywaliłam, zostawiłam jedynie Rapture i Falls Apart - boski kawałek). Kiedyś ta stronka była moim guru no ale tak jak mówie, gust mi sie zmienil i juz mało co słucham zespołów o których na niej pisza ;)
powinien ale ni wiadomo, Leto filmy kręci.
Ja to bym chciał klipa Nowego do Beautiful Lie i jeszcze jakiś singiel bo ta płyta jest genialna. Ogólnie to moja ulubiona płyta w ciągu ostatnich 2 lat ;)
a na stronke patrze często na polska i usańską liste i na Niusy :)
a tak wogole to nie ogladalem tego filmu "szansa na sukces" :)
ale sciagam sobie bo chce TDG usłyszec gdzie to oni w filmie zagrywają jednak ciezko bedzie zapenwe bo filmy z Hilary Duff i tymi innymi to ... no wiesz, sama rozumiesz.. z dystansem trzeba ;)
ściągne to pooglądam, pewnie mi się spodoba, lubie teen movies, rozrywke z usa. Miła jest ;)
Podobną muze i filmy lubimy (Donnie Darko Mechanik i całą reszta) - Fajnie :-)
A przy okazji, ściągnałem wczoraj nowy album Ademy. Nie wiem czy ich też słuchasz, ale sredni baaardzo jest. Pierwsza płytka, no i druga to była ADEMA, teraz co album wokal zmieniają i nie podoba mi się to wogle już :(
;)
a znam znam, kiedys słuchałam duzo, ale odkąd odszedł Chavez to juz nie to samo. właśnie dorwałam dzis linka to Kill the Headlights i może ściągne, póki co słyszałam singla Cold and Jaded, spoko nawet, ale bez porywów.
no i fakt, pare wspolnych filmów się znajdzie ;p