PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

Ten film jest po prostu tragiczny. Zero emocji, naiwny i infantylny. Do bólu przewidywalny.

Już dawno się tak na filmie nie męczyłem. A cieszyłem się jak dziecko jak wskoczyły napisy końcowe.
Nie polecam. Jak dla mnie 2/10 za wątek o czarnowłosej dziewczynie bo główny był nudny jak flaki z olejem.

ocenił(a) film na 5
tomlodz

Zgadzam sie w stu procentach! Przy ostatnich występach musiałem przewijać i doznałem ulgi jak zobaczyłem napisy. Ale mimo wszystko film oceniam na 5.

ocenił(a) film na 8
Dysiak_M

A ja się nie zgadzam. Uważam że film jest świetny...

Dysiak_M

jedyne co podobało mi się w tym filmie to zespół THREE DAYS GRACE

Dysiak_M

FILM JEST CUDOOOOOWNY!
BARDZO FAJNA MUZYKA
LUBIE HILLARY DUFF
OLIVER JAMES JEST SUPER!
I W OGOLE FAJNIE SPIEWAJA ;)

ocenił(a) film na 2
tomlodz

denny jak high school musical, mdły jak camp rock. próbowali stworzyć coś 'artystycznego', wyszło kiepskie romansidło.

ocenił(a) film na 1
tomlodz

Mnie tylko przeraża to ilu osobom ten film się bardzo podoba :(

tomlodz

Spodziewałam się miłej komedii romantycznej na ostatni wieczór wakacji, dostałam tani denny mini musical z kiepską muzyką i drażniącymi postaciami w rolach głównych. Zgadzam się, że wątek z tą skrzypaczką był jedynym dobrym... no może jeszcze ewentualnie pomysł ze śmiercią brata. Moja ocena 3 lub 4, jeszcze nie zdecydowałam.

e_w_a_

jak dla mnie to w tym filmie jest dużo emocji i to bardzo mocnych. Film jest naprawde świetny. Ale to jest tylko moje zdanie. :))

tomlodz

SAM JESTES TRAGICZNY KOLEŚ
OGARNIJ SIE, KURWA!

tomlodz

U AND MEEEE
CAN'T U SEEEEE
HOW OUR HEARTS AREE ONEEEE!