Ten film jest po prostu tragiczny. Zero emocji, naiwny i infantylny. Do bólu przewidywalny.
Już dawno się tak na filmie nie męczyłem. A cieszyłem się jak dziecko jak wskoczyły napisy końcowe.
Nie polecam. Jak dla mnie 2/10 za wątek o czarnowłosej dziewczynie bo główny był nudny jak flaki z olejem.
Zgadzam sie w stu procentach! Przy ostatnich występach musiałem przewijać i doznałem ulgi jak zobaczyłem napisy. Ale mimo wszystko film oceniam na 5.
FILM JEST CUDOOOOOWNY!
BARDZO FAJNA MUZYKA
LUBIE HILLARY DUFF
OLIVER JAMES JEST SUPER!
I W OGOLE FAJNIE SPIEWAJA ;)
denny jak high school musical, mdły jak camp rock. próbowali stworzyć coś 'artystycznego', wyszło kiepskie romansidło.
Spodziewałam się miłej komedii romantycznej na ostatni wieczór wakacji, dostałam tani denny mini musical z kiepską muzyką i drażniącymi postaciami w rolach głównych. Zgadzam się, że wątek z tą skrzypaczką był jedynym dobrym... no może jeszcze ewentualnie pomysł ze śmiercią brata. Moja ocena 3 lub 4, jeszcze nie zdecydowałam.
jak dla mnie to w tym filmie jest dużo emocji i to bardzo mocnych. Film jest naprawde świetny. Ale to jest tylko moje zdanie. :))