PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

w drugiej cześci teri wyrąbie się na rowarze i po pięciu dniach spędzonych w szpitalu nasąpi zgon. Jej chlopak gdy dowie się ośmierci ukochanej podetnie sobie żyły jak jakiś pierdolony emo. Matka wpadnie w depresje i zajdzie w ciąże z mężem z którym dobiero wzieła rozwód. Z nowu się orzenią ale matka na następny dzień trafi do psychjatryka . Ojciec się uchla i wyprowadzi się pod most. Tam margines społeczny (bezdomni) zabiją go bo ukradł im kartony.

THE END

kb29021996

1. z całym szacunkiem, ale proszę, naucz się pisać bez błędów ortograficznych/gramatycznych/stylistycznych.

2. Twoja "krytyka" nie jest konstruktywna i nie wnosi nic na temat filmu...

paparazzi_girl

Co do moich błędów ortograficznych i.t.p to się prosze odwalić to mój problem że je robie a może chce robić?????????
A co do tego drugiego to niejest moja krytyka tylko mój pomysl na drugą część z przymrużeniem oka nie każdy jest taki sztywny jak ty.

kb29021996

tu nie chodzi o bycie sztywnym. tylko uważam, że to nie jest najlepsze miejsce na pisanie bzdur. ale to tylko moja prywatna opinia :)

paparazzi_girl

Z całym szacunkiem ale jeśli ci się to niepodoba nie musisz tego czytać ale dzięki z wyrażenie swojego zdania:):):):):)