PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35386
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

heh..

ocenił(a) film na 10

wszystko fajnie poza jedym ... cio wy widzicie w olivieru ?? przecież on nie jest ładny ... bez tej fruzurki wygląda jak pajac jak nie wierzycie to
wejdzie na olviera i tam jest jesgo fotka ... i niech ktoś teraz napisze że on jest ładny a szczególnie jak się uśmiecha :]

_Anka_

A ja uważam że on jest bardzo ładny śliczny fajnie gra w filmach.
Piosenki też ma super oglądałam znima dużo fotek ale naj najbardziej podobał mi się What a girl Wants mi się on podoba i tyle na jeżyka wygląda śliucznie w innych nie narzekam!
Czda Michaela też bardzo lubie jest moim aktorem na 2 miejscu ale też naj najbardziej podoba mi się na jeżyka poprostu lubię chłopaków na jeża a im to pasuje!
Czad w Zakręconym piątku grał fajnie ale długie włosy mu z pewnością nie pasowały a wogule wole brunetów niż blondynów więc Oliver James wygrał!
kinomanka 15 :-)

_Anka_

Bardzo lubię ten film a Oliver jest śliczny.Nie zawsze wychodzi ładnie na zdjęciach no ale to chyba każdy.Najbardziej jednak mi sie podoba wlasnie w tym filmie a w Czego pragnie dziewczyna troche mniej.Wole jak ma tą "fryzurkę".Pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 10
_Anka_

Zgadzam sie z dziewczynami Oliver jest zajebisty i nie zmienie zdania. Uwielbiam fimy z nim i jego uśmiech. Jak znacie jakieś fajne filmiki z nim to napiszcie mi tytuły na poczte smerfetka0306199115@wp.pl z góry dzięki. buuuziaki:*