Nie da się ukryć ze dobry film to to nie jest. Przeważa drewniane aktorstwo i brak scenariusza. Nie Polecam
P.S Przy końcu zasnołem
a ja polecam !! film jest swietny.
wyraznie nie jestes stwozony do ogladania takich filmow skoro zasypiasz.....
wes ze jakis horror obejrzyj czy cos jak ci ten film nie pasuje.
Ja jestem filmoznawcą i gustuję w produkcjach o wyższym poziomie a nie w debilnych produkcjach dla nastolatek. Ten film obejrzałem przypadkowo ponieważ poleciła mi go koleżanka. Jak się później okazało koleżanka uwielbia takie filmy jak Step Up, High School Musical (i inne debilne gnioty dla nastolatków), mimo że ma 20lat. I obejrzałem ten film . Później sprawdziłem w TELE TYGODNIU ocena 1, a jak przewertowałem miesięczniki ''Film'' z 2004 roku to film oceniono na 2/5. I jeszcze nominacja do złotej maliny. Jak przykro, że w tym kraju nawet nastolatki nie mają gustu i filmowej orientacji jakie filmy mozna zaliczyć do dobrych, a jakie do gniotów.
Hmm...wiesz, te-jak to nazwales-"gnioty dla nastolatkow", moze Cie oswiece, ae sa przeznaczone wlasnie dla nastolatkow:] i nie musza byc na "wysokim poziomie", wystarczy ze podobaja sie osobom do ktorych sa kierowane...bo chyba na tym zalezy ich tworcom... Moze filmy nie sa mistrzowskie, ale z pewnoscia przyjemnie sie je oglada... Poza tym, mysle ze nazywanie filmów które maja szerokie grono poparcia "debinymi produkcjami" nie jest na miejscu...
Film jest rewelacyjny. I proszę, jak masz zamiar się wypowiadać to nie rób takich błędów. Pozdrowionka!
Też jeszcze niedawno lubiłam tego typu filmy z H. Duff czy z LiLo, ale ostatnio oglądałam filmy na nieco wyższym poziomie i już się od takich odzwyczaiłam.
Oglądałam sporo filmów dla nastolatek i muszę przyznać, że w tej dziedzinie też bywają dobre filmy. Ale ten był lipny.
Wszystko takie... Mało wiarygodne. Jakiś niby przystojniak (brzyydki jak nie wiem, ale niby popularna jakaś panna za nim szaleje..) zauważył jakąś ponurą blondyneczkę i od razu robi dla niej wszystko. Głupie!
Dobrze, że chociaż piosenki były fajne :).