ja własnie ja szukam równiez procz tego , że szukam piosenki która śpiewał ten chłopak na pianinie i piosenki jaka śpiewała hilary w tym barze której nie zaczeła bo ujżała wypadek.Jeśli mozna wyslijcie mi je na monbor1@wp.pl
ja mam tą piosenke co śpiewał i grał Jay na pianinie., tylko ze ona jest krotka... trwa jakies 17 sekund!
Hey .. mogłabym tez poprosic o przesłanie tych piosenek ;) ?!. Z góry dzięki ;)
Moglbym prosic o przeslanie mi wszystkich piosenek na meila z tego filmu Szczegolnie mi zalezy na solowce na skrzypcach: na koncercie finalowym i w tym budynku.
Mi chodzi o te utworki na skzypcach .. i ta taka pierwsz piosenka jak ona dopiero przyjechała na te wrasztaty .. a mój mail xD niuniacc@o2.pl
ps. ;p wsyztskie inne co masz ale nei ta co Hill spiewa na koncercie finałowym bo to juz mam :).. czekam :)
Ej, a skąd je macie? :) I jeśli można prosić: mariolka06@vp.pl najlepiej wszystkie instrumentalne z tego filmu jakie posiadacie :) Pozdro!
Hejka móglby mi tez ktos przeslac te muzyke? Please!!
moj email: paula_wasil@poczta.onet.pl
hej też mogłabym prosić o te muze ale tylko tą skrzypiec na koncercie i tą jak grała w jakiejś sali bardzo prosze..... thx ;]
oo...czy i ja bym mogl prosic o wszystkie wersje instrumentalne jakie macie?:D:D:D muzyka mi sie naprawde podobala
moj e-mail : kotek917@wp.pl
dziekuje ;)
a ja prosiłabym tylko tą piosenkę , która denise na konkursie black_and_sugar@yahoo.com
sory nie podałam ci kiedyś mojego maila :) mariola_w@buziaczek.pl prosze o przesłanie tych wersji które masz :) z góry thx :D
jakbyście mogli to wyslijcie mi tez te piosenki tzn ta ze skrzypcami, tego chlopaka co spiewa przy pianinie i hilary co spiewa na koniec z gory dzieki moj email n-i-c@o2.pl
:) ja też bardzo proszę o przesłanie całej ściezki dźwiekowej jaką macie z tego filmu.
Będę bardzom wdzięczna.
na mail: kropelkawody@wp.pl
:)
a ma ktoś tą piosenke co Hilary spiewa gdy gra na pianinie? To jest wtedy gdy Paul oglada ten filmik o niej...moj mail to natasiaa15@o2.pl z góry dziekuje;)
to moze podaj link albo tytuły do tych piosenek. A jak nie to bardzo prosze hanka339@wp.pl przynajmniej te na skrzypcach...bardzo prosze:))))))))
Ja bym poprosiła o wysłanie wszystkich piosenek.. ;** agako13@op.pl będę wdzięczna!! ;) ;**
proszę o piosenki, jakie tylko ktokolwiek ma z tego filmu!!! =))
dzięki z góry =* =* =*
e-mail: zelka.k@interia.eu
pozdrawiam :)