PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

piękny film

ocenił(a) film na 2

ja nie wiem jak taki beznadziejnie denny filmik ma taką ocene wysoką, ta blondyna (nie wiem co to za aktoreczka) tragiczna wręcz słodka taka ze az sie niedobrze człowiekowi robi, no tyle szkoda wiecej pisac porażka poprostu

TonyM

ty chuju! jak mozesz tak pisać, jak nie wiesz nic na dany temat to sie nie wypowiadaj. Fajnie, ze nie znasz Hillary Duff tojest aktorka światowej sławy. Aaa widocznie na wsi mieszkasz wieśniaku skoro tak piszesz. Ale nie dziwie sie, poziom twojej inteligencji mozna wyczytać po twoim komentarzu.
Żal.pl!

ocenił(a) film na 2
TikiBar

ja po twoim słownictwie sądzę ze to ty chyba na wsi mieszkasz i to poziom inteligencji twój jest raczej adekwatny do twojego słownictwa

ocenił(a) film na 10
TonyM

ej macie coś do ludzi mieszkających na wsi.... Tak sie sklada ze ja mieszkam na wsi wiec sie prosze na ten temat nie wypowaidac taaakk !!

ocenił(a) film na 2
lady_girl

ja nie mam nic, wieś jest spoko :) tylko wieśniaczki takie jak tikibar śmierdzą na kilometr to się nie dobrze robi. Wieśniactwo to stan umysłu a nie miejsce zamieszkania więc lady girl nie przejmuj się :)

ocenił(a) film na 10
TonyM

Jeden z moich ulubionych filmów, który widziałam już chyba z 10 razy :) jak dla mnie jest idealny pod każdym względem.