PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

ale już na początku wydał mi się drętwą historyjką z gatunku pouczających, być może niesłusznie, ale musiałam wyłączyć

ina_2

Mi ten film się spodobał. Ale to może dlatego, że sama uczyłam sie w szkole muzycznej (w końcu to film o muzyce). Nie wydaje mi się, żeby to była drętwa historyjka. Radzę spróbować obejrzeć do końca:)

Jedyne co mi się nie podobało to gra Hilary. Tak to jest, że lubię filmy z jej udziałem, ale za nią samą nie przepadam :)

Pozdrawiam

ina_2

dokladnie tak jak ja. Po jakims miesiacu zdecydowalam sie go doogladac do konca, co zreszta przyszło mi z wielkiom trudem i od razu go usunelam z dysku.KICZ.

użytkownik usunięty
ina_2

a mnie przypadł do gustu :) w sumie też ucze sie w szkole muzycznej... i mam pytanie do takich osób jak wy- skoro nie podoba wam sie jakis film no to po co dawać nowe posty.... pisać że jest okropny....:/ to troche żenujące :/ piszcie no waszych ulubionych filmach a nie psujcie innym dnia mówiąc ze jakiś film jest do bani i kitowy......

ocenił(a) film na 9

zgadzam sie z toba w 100%! ja tez sie ucze muzyki i wiem jak ciezko jest spelnic swoje najwieksze marzenie, film jest super i za kazdym razem jak go ogldam to placze a hilary tez fajnie zagrala i nie wyobrazam sobie innej aktorki w jej roli, pozdrowionka

użytkownik usunięty
ina_2

ale możesz powiedzieć coś więcej co do tej muzyki?? w szkole muzycznej czy gdzieś inndziej?? i na czym umiesz grać?? pozdrówka :)