PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9960}

Szczęki 3

Jaws 3-D
1983
4,7 13 tys. ocen
4,7 10 1 13360
3,2 14 krytyków
Szczęki 3
powrót do forum filmu Szczęki 3

Ujdzie ; )

ocenił(a) film na 6

Pierwsza część była super, druga troszkę gorsza ale też fajna, no a trojka hyyy, co cóż twórcy mieli pomysł i chcieli zrobić coś nowego co bazowało by na Legendarnym filmie ale według mnie troszkę za bardzo go chcieli dopieścić i niektóre sceny dosłownie sknocili (np. scena w której rekin płynie żeby zaatakować podwodny tunel, w tym momencie rekin nie przypomina ryby w wodzie tylko raczej kłodę drewna) ale mimo to całość nie jest zła można było to zrobić lepiej. Ode mnie 6/10

ocenił(a) film na 2
waldi87

6/10 dla tego badziewia? Ujdzie? Cóż, masz prawo do własnego zdania, ale denerwują mnie te komentarze. Przecież ten film to kompletna katastrofa! Obejrzyj go jeszcze raz (jeśli masz odwagę) i porządnie zastanów się nad swoją, moim zdaniem zbyt wysoką, oceną dla tego gniota. Nic w tym filmie nie jest udane - począwszy od rozwoju akcji, skończywszy na efektach specjalnych. Zaraz, zaraz... na czym? Efektach? To tam w ogóle było coś takiego jak efekty specjalne? W niektórych ujęciach to wyglądało, jakby tego rekina wycięli z gazety. Dajcie spokój...szkoda gadać.

ocenił(a) film na 4
waldi87

Uważam że to głupi i nudny film. Rekin który potrafi płynąć wstecz i chamowaci? Głupota!!!!!!!!!!!!! On nie potrzebuje tylnej płetwy do poruszania się.