Według wszelkich dostępnych źródeł informacji (czytaj: trzech portali z programem) tym razem wręcz z 23% prawdopodobieństwem będziemy mogli się wreszcie niemal na pewno zapoznać z TYM dziełem, a nie żadnym innym o identycznym tytule. Trzymajcie kciuki :D Walka ze szczurami już w najbliższy poniedziałek, 29.07 o 20 na antenie Pulsu.
PS. Autor zaznacza potencjalny brak zgodności tytułu tematu z treścią filmu.
Swoją drogą ciekawy pomysł na film, "Krwiożercze chomiki" ;_; Może Asylum albo Syfy zrealizują taki projekt... xD
Debbie ratuje chomiczki po są kjuuut a na końcu ją rozszarpują, chcę to zobaczyć. Jeszcze Chelan Simmons, niech walczy z nimi karate. A Sara będzie je bezlitośnie rozstrzeliwywać z kałacha!
Haha, padłem! :D Taaak! I już mamy główny zarys fabuły! Trzeba pisać do wytwórni xDD
może podchodzić spokojnie :)))))))))))))) ktoś się na to pisze jeszcze?????????????????
chyba wezmę się za to, z radością skoro mam takich kompanów, wyobrażam sobie nas wszystkich przy piwie :) ale byłby melanż filmu klasy Z :)
Jestem zawiedziony, co nam ostatnio Puls zapodaje. Tęsknie za hiciorami na miarę Rekina cycojada, Krokozaura, Megamacek albo Piraniokondy...
A no tak, ale to był rodzynek ostatniego czasu. Zresztą nie mam zbytnio, jak go oceniać, bo wtedy się spóźniłem... znowu xD
tak średnio bo z dużym prawdopodobieństwem będzie to coś nudnego chyba że komuś sie chce komentować
Bidne:// mam nadzieję, że zwierzęta nieucierpiały. Moja ocena 5 - za dobrą gre aktorską:) I chyba przeniosę się na kosmiczną zagładę bo jak nie o ufokach to może być:)