Szef wszystkich szefów

Direktøren for det hele
2006
6,6 6,6 tys. ocen
6,6 10 1 6571
6,5 10 krytyków
Szef wszystkich szefów
powrót do forum filmu Szef wszystkich szefów

dno

ocenił(a) film na 1

bezjandzieja !!!!!!!! gorszego filmu nie widzialam !!! kto zna jakies fajne filmy co sie mozna usmiac ????

ch_pati

całkowicie się z Tobą zgadzam! To badziewie, ten gniot(sam nie wiem jak to nazwać) nie ma prawa istnieć!!!Spalić ten szajs!!!:P

użytkownik usunięty
miken

Dajcie spokój, nie był taki zły:) Początkowo bardzo mnie nudził, ale wkręciłem się jednak w atmosferę filmu. Jestem świeżo po seansie, mam lekki niedosyt, ale "Szef..." w swojej prostocie (która była przede wszystkim chwytem) momentami jest do bólu prawdziwy i wpłynął na mnie w taki sposób, że naprawdę chciałem, aby w końcu wszystko się wyjaśniło i skończyło dobrze.

ch_pati

Podpisuje się. pierwszy film którego nie doogladalem do konca. Straszna chala

ch_pati

Żenada. Liczyłem się z tym, że film będzie kiepski, ale że aż tak?!!

ocenił(a) film na 10
ch_pati

bo na sztuce to sie trza znac chlopaki!!!!

ch_pati

Jeżeli Twoja znajomość kina ogranicza się do filmów typu American Pie i Dziewczyny z Drużyny, to nie dziwie się, że Szef... jest:
cytat: "bezjandzieja !!!!!!!! gorszego filmu nie widzialam !!! kto zna jakies fajne filmy co sie mozna usmiac ????"

P.S. Dawaj więcej znaków zapytania i wykrzykników, będziesz fajniejsza.

JajoX

Mi sie podobał i to nawet bardzo
swietne kino :)

ocenił(a) film na 4
ch_pati

Dla mnie 4/10, czyli poniżej oczekiwań. Spodziewałem się czegoś całkiem innego - a tu trochę żałosny komizmu sytuacji, beznadziejny komizm dialogu i ciotkę lepszy komizm postaci. Raczej nie polecam.

ocenił(a) film na 8
ch_pati

Bardzo dobre kino.
Film zdecydowanie nie dla fanów durnych amerykańskich komedii.
Lars Von Trier kolejny raz udowadnia swój talent. Brawo!

ocenił(a) film na 9
ch_pati

Rozumiem że łatwiej się rozumie filmy które mile, przyjemnie i schematycznie wpadają w oko i ucho !!! Ale ta banalna historia jest naprawdę stworzona tak by wyszła z pewnej sztywnej formy. Uważam że ten film jest dojrzały i jak na kino Larsa bardzo ciekawe. Widziałem film i spektakl w teatrze wybrzeże więc mam jakiś obraz tego dzieła. Film jest bardzo specyficzny i nie może podobać się każdemu dlatego cieszy mnie twoja opinia bo wiem że są filmy tworzone nie dla każdego. !!