bezjandzieja !!!!!!!! gorszego filmu nie widzialam !!! kto zna jakies fajne filmy co sie mozna usmiac ????
całkowicie się z Tobą zgadzam! To badziewie, ten gniot(sam nie wiem jak to nazwać) nie ma prawa istnieć!!!Spalić ten szajs!!!:P
Dajcie spokój, nie był taki zły:) Początkowo bardzo mnie nudził, ale wkręciłem się jednak w atmosferę filmu. Jestem świeżo po seansie, mam lekki niedosyt, ale "Szef..." w swojej prostocie (która była przede wszystkim chwytem) momentami jest do bólu prawdziwy i wpłynął na mnie w taki sposób, że naprawdę chciałem, aby w końcu wszystko się wyjaśniło i skończyło dobrze.
Jeżeli Twoja znajomość kina ogranicza się do filmów typu American Pie i Dziewczyny z Drużyny, to nie dziwie się, że Szef... jest:
cytat: "bezjandzieja !!!!!!!! gorszego filmu nie widzialam !!! kto zna jakies fajne filmy co sie mozna usmiac ????"
P.S. Dawaj więcej znaków zapytania i wykrzykników, będziesz fajniejsza.
Dla mnie 4/10, czyli poniżej oczekiwań. Spodziewałem się czegoś całkiem innego - a tu trochę żałosny komizmu sytuacji, beznadziejny komizm dialogu i ciotkę lepszy komizm postaci. Raczej nie polecam.
Bardzo dobre kino.
Film zdecydowanie nie dla fanów durnych amerykańskich komedii.
Lars Von Trier kolejny raz udowadnia swój talent. Brawo!
Rozumiem że łatwiej się rozumie filmy które mile, przyjemnie i schematycznie wpadają w oko i ucho !!! Ale ta banalna historia jest naprawdę stworzona tak by wyszła z pewnej sztywnej formy. Uważam że ten film jest dojrzały i jak na kino Larsa bardzo ciekawe. Widziałem film i spektakl w teatrze wybrzeże więc mam jakiś obraz tego dzieła. Film jest bardzo specyficzny i nie może podobać się każdemu dlatego cieszy mnie twoja opinia bo wiem że są filmy tworzone nie dla każdego. !!