PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=541045}

Szefowie wrogowie

Horrible Bosses
2011
6,5 130 tys. ocen
6,5 10 1 130379
6,0 45 krytyków
Szefowie wrogowie
powrót do forum filmu Szefowie wrogowie

Gagi wrecz idiotyczne debilne.Glowni bohaterzy zachowuja sie jak niedorozwoje a przeciez to ludzie na stanowiskach nie liczac dentysty karwa fa toc to debile DEBILE ludzie sie tak nie zachowuja !Szkoda gadac bralem go na 3 razy tego sie nie da ogladac ZAL!

ocenił(a) film na 3
lupus198116

Zgadzam sie. Szalu nie ma. Mimo, ze to komedia to praktycznie wogole nie smieszy. Spodziewalem sie czegos lepszego po trailerze a wyszlo jak zwykle - Trailer lepszy od samego filmu.

lupus198116

Początek był całkiem sympatyczny ale reszta filmu to totalna strata czasu.

ocenił(a) film na 8
lupus198116

Wow ludzie w komedii zachowują się nienormalnie... niespodzianka. Nie wiem co wam się tak bardzo w tym filmie nie podobało. Jak na moje klasę lepsze od kac vegas. Mi się podobał bardzo.

ocenił(a) film na 7
jerzunio

w punkt.

ocenił(a) film na 7
lupus198116

i oto wypowiedź fana Plebani. zacznij od poskładania prawidłowo zdań a potem się wypowiedz. dla mnie spoko tym bardziej ze ostatnio ciezko o dobra komedie

ocenił(a) film na 3
cynamonn_fw

Spoko? Film jest nudny, nieśmieszny, scenariusz pisany chyba na kiblu w 5min przed prezentacja u producenta, który nie wiem dlaczego postanowił finansować tego gniota.
Wyglądało to tak, jakby ktoś miał dobry pomysł na komedie... i to wszystko. Ogólnie znośny jest tylko początek, później klapa... wymęczyłem do końca i żałuje...
Ogólnie irytujące jest totalnie surrealistyczne zachowanie bohaterów. Niby to norma w komediach (bo o to też chodzi), ale są jakieś granice. Tu każde zachowanie bohatera jest bezsensowne... nuda, głupota, zmarnowany czas. Dostanie 3/10 za pomysł.

ocenił(a) film na 7
lupus198116

Może i jest wolność słowa i takie tam. Ale tak elokwentne i wartościowe opinie podtrzymują mnie w przekonaniu, że przed założeniem internetu powinniśmy wszyscy przechodzić testy psychologiczne ;). Film, tak jak napisał cynamonn_fw, jest 'spoko' i tyle. Ciekawa propozycja na coraz to dłuższe jesienne wieczory. Ogląda się miło, zwłaszcza ze względy na przyzwoitą grę aktorską ;) Foxx wymiata jako Madafaka Jones!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem