Szefowie wrogowie

Horrible Bosses
2011
6,5 130 tys. ocen
6,5 10 1 130490
5,8 33 krytyków
Szefowie wrogowie
powrót do forum filmu Szefowie wrogowie

Tak jak w temacie. Równie durnego i beznadziejnego filmu nie widziałem już od jakiś kilku lat. Koszmarne wykonanie, fabuła leży na cztery łopatki a na dodatek ni to śmieszne ni zabawne. Podczas oglądanie czułem zażenowanie że coś takiego w ogóle zostało zrealizowane. Szkoda jedynie niektórych aktorów. Jedyne co mogę zaliczyć na plus to w miarę dobre aktorstwo.

ocenił(a) film na 8
kamil10025

jaki krytyk filmowy się nam znalazł:) buahaha....

karola2106

Kompletnie nie rozumiem twojego posta który uważam za całkowicie zbędny. Może ciebie rajcują takie głupkowate komedie które giną w natłoku dzisiejszych filmów. Ale co ja mogę wymagać od kogoś który w swojej jakże "bogatej" liście obejrzanych filmów nie ma nic godnego uwagi za wyjątkiem kilku pozycji. Daj se spokój. A jak masz ochotę się wypowiedzieć to powiedz coś mądrego. Jak już powiedziałem, film denny dla półgłówków i mało wymagających widzów.

ocenił(a) film na 8
kamil10025

Twoje wypowiedzi uważasz, że nie są zbędne:)? nie mów mi o mojej bogatej liście bo jestem na film webie od kilku dni po 1 a po 2 połowe filmów obejrzałam tych samych co Ty i podobnie je oceniłam:) więc nie obrażaj mnie ani innych ludzi bo Ciebie nikt nie wyzywa od debili i półgłówków więc weź sie człowieku zastanów.

karola2106

Oj przepraszam jaśnie panią. Mam prawo się wypowiedzieć na temat danego filmu. Chyba od tego jest ta strona jakby nie patrzeć. A z twojej bogatej filmografii oglądałem może z 6 ewentualnie 8 filmów. Poza tym jeżeli nie zgadzasz się z moją oceną to napisz może dlaczego tak jest a nie zaraz mówisz że jestem "wielkim krytykiem filmowym". Zresztą widzę że durne młodzieżowe komedyjki mają u ciebie bardzo wysokie noty nieadekwatne zresztą do poziomu jaki reprezentują. A to że na pierwszej stronie z listą moich filmów trafiłaś na komedie to nie moja wina że tak są ułożone. A tak na marginesie to produkcji filmowych obejrzałem dużo dużo więcej.

ocenił(a) film na 7
kamil10025

a mnie sie tam film podobal daje czyste 7, luzna komedia naprawde mozna bylo sie posmiac a podobnej faboly nie spotkalem. O grze aktorskiej sie nie bede wypowiadal dlatego ze wystarczy popatrzec na obsade.

Hiro777777

O właśnie takie odpowiedzi mi chodzi. Napisać jeżeli ktoś się nie zgadza. No mi się osobiście nie podobała ale to może dlatego że bardziej wolę komedie w stylu Pani Doubtfire gdyż wolę poczucie humoru na trochę wyższym poziomie gdzie śmieszne nie znaczy od razy seks czy morderstwo. Oczywiście nie neguję nikogo gdyż każdy lubi co innego. Ten film jest jedynie do obejrzenia według mnie na raz natomiast do starych komedii mogę wracać milion razy i za każdym razem mnie śmieszą.

ocenił(a) film na 7
kamil10025

dlatego nazwalem ten film luzna komedia, oczywiscie ten film umywa sie do maski albo glupi i glupszych. Ale porownojac ten film do wspolczesnych komedi jest dla mnie satysfakcjonujacy.

ocenił(a) film na 4
Hiro777777

Niestety poziom współczesnych komedii leci na łeb na szyję...Ja się bardzo zmęczyłam tym filmem i wymuszonym żartem.Również daję 4/10 ale tylko ze względu na aktorów.