Hej. Może mi ktoś opisać końcówkę filmu od momentu zbliżenia Florence z Robertem?
Z góry dziękuję.
Tak nie postepuja ludzie inteligentni, a ty w kazdym zdaniu uzywasz tyle wulgaryzmow, ze czytac sie nie da.
Powtorze, zanim zaczniesz kogokolwiek poprawiac wez sie za siebie bo sam robisz bledy tylko, ze przyzwoity czlowiek ma to gdzie i skupia sie na przekazie. Ty skupiles sie na spacji, komiczny z ciebie czopek.
Rozmowy miedzy toba, a ta dziewczyna czytac nie beda bo i po co? Odnosze sie tylko do pierwszego postu.
Ale w sumie masz racje, tym "tylko i wylacznie" tak mnie zmasakrowales, ze stracilem ochote do dalszej dyskusji :V
No to teraz to już dowaliłeś... Mam rozumieć, że przeczytałeś tylko jeden post? Matko z kim ja próbuję rozmawiać.... Po za tym nie wiem gdzie ty widzisz te wszystkie wylgaryzmy, ale daruje już sobie bo od głupoty wszystko się odbija i raczej nie uda mi się do ciebie dotrzeć.
A na co mnie czytac posty jakies durnia? Skoro w pierwszym poscie wykazales sie chamstwem to na co mozna bylo liczyc w kolejnych?
Won chlopczyku podszkolic slowo pisane bo marny w tym jestes, nawet bardzo.
'tylko i wylacznie" hahaha, ciezko zapomniec o tym w przypadnku gdy ktos przypierdziela sie o spacje :D cwok :D
Proponuję się LECZYĆ :* BO TO POWAZNY PROBLEM :) Skoro tak to lubisz to zajmij się może glodnymi dziećmi w Afryce.:D Tracę wiarę w ludzi - ręce i cycki opadają ;) pzdr Trollu:*
P.s. tak między nawiasem Twoje wypowiedzi nie robią na mnie wrażenia. Codziennie mam do czynienia na przeróżnych grupach ( także moich gdzie moderuje ) z takimi osobami i jedyne co mi zostaje to im współczuć ;) To samo mam z Tobą :)
Co do gimnazjum to wybacz skarbie ale chyba coś Ci się pomyliło ;) nie ten wiek :D . Jak będę miała ochotę będę pisać " muj" i nic Ci do tego :D wystarczy zignorować a nie szukać dymu.
Dla Twojej informacji to jest " forum" nie praca magisterska, nie podanie o pracę czy coś tam jeszcze. Skoro już tak się czepiasz to może czas najwyższy wnieść w życie zwracanie się " per pan pani " bo jak domniemam kultura tego wymaga :D Jeśli zwracasz uwagę sam / sama dawaj stosowny przykład . I nie wiem po co szukanie dziury w całym skoro temat tego nie dotyczy. Niepotrzebne zaśmiecanie i tyle :) pozdrowienia
Wbijaj ziomek na tego topika bo niezła beka jest z jakiegoś nierozgarniętego babiszona. XD
O Ja pitole! To nie jest miejsce od tego! Nie rozumiem, ze w necie sa ludzie, ktorzy absolutnie musza poprawiac innych. WTF? Ja rozumiem, ze zalezy nam wszystkim, zeby ladnie pisac ale od tego sa szkoly i albo sie nauczy albo juz nie.
Ludzie popranie piszacy widza tylko byki ale nie wiedza skad sie biora i maja to w powazaniu a tymczasem takie bledy biora sie z tysiaca powodow- nie tylko daltego, ze ktos sie nie uczy!
Sama robie bledy chociaz czytam ksiazki i pisze na necie ale od 12 lat nie mialam jezyka polskiego w praktyce i wierzcie lub nie ale to sie zapomnia. Pol biedy jak ktos grzecznie zwroci uwage- ale to sie nie zdarza...
Wiec apeluje! Wsadzcie sobie te komentarze o gimbazowych bledach bo to i tak nic nie da.
Hehe. Ale jest kupa śmiechu z takiego trollowania. User podrzucił userce link do informacji, którą każdy w obecnych czasach powinien mieć zakodowaną. To tak, jakby napisać rzabka albo bók. Stawianie spacji jest uregulowane tak samo jak używanie interpunkcji, więc w czasach gdy internet jest jednym z najwiekszych mediów przekazujących informacje, a fora wykorzystuje się do publicznych wypowiedzi - to nie ma miejsca na zidiocenie.
Rozumiem, że w dobie facebooka, taptalków, smartphonów każdy ma dostęp i możliwość wypowiadania się - nawet dzieci w wieku szkolnym nie potrafiące dobrze się wypowiadać. Lecz nie usprawiedliwia to braku podstawowej wiedzy z zakresu rodzimego języka oraz lenistwa aby odpalić najprostszy edytor tekstu i sprawdzić w nim pisownię i gramatyczną poprawność zdań.
Poza tym używając np. wójka google można w przeciągu kilkunastu sekund dowiedzieć się wielu prawd objawionych np. jak poprawnie konstruować zdania na klawiaturze komputera. Naprawde to takie trudne?
Pozdrawiam