ten film jest najpiękniejszy jaki widziałem , oglądałem niby podobne (czyt. pamiętnik itp.) i nie dorównują naszemu kochanemu "A walk to remember" daleko za Szkołą uczuć widzie filmy jak "Step up" i "Ona to on" inna tematyka ale teŻ trocha podobna ! pozdrawiam wszyskich fanów mojego ukochanego filmuuu !
według mnie tak dobry jak Szkoła uczuć jest If only, jak dla mnie jest bardziej wzruszający od Szkoły uczuć i badzo piękny. Tam też jest taki temat, że dzieki dziewczynie facet zmienia się w lepszego gościa, ale zakończenie jest... bardzo smutne.
ogladalam oba filmy ale przyznam sie szczerze ze tylko na szkole uczuc ryczalam jak bobr film jest przeswietny ciagle nie moge o nim zapomniec a kumepli na gwiazdke kupilam ksiazke jesienn milosc ;)
Co tu dużo mówic - wszystkie filmy które raczyłaś wymienic to straszliwe gnioty - wniosek jest prosty - musiałaś widziec bardzo niewiele jeśli chodzi o filmy. I nie mów mi że tu chodzi o gusta bo gówna rozpaprane na ścianie to nie Picasso
Film jest bardzo dobry wrecz swietny...i bardzo pouczający...:) ja tez ogladałam te filmy...ale najbardziej wzruszył mnie ten film..SZKOŁA UCZUĆ...i naprawde płakałam...raz że ze smutku a dwa że z radosci...:) Polecam ten film wszystkim:) jak i młodym tak i starszym:)
ten film jest boski! :D moim zdaniem jest dużo osób takich jak główny bohater ale ukrywają swoje uczucia, żeby jego koledzy go nie wyśmiali. tak mi się wydaje xD
zapraszam do siebie : )
w 100% cie popieram mary_czery. Osobiście jestem filmofanem i ogladam najlepsze pozycje nawet po kilka razy ale ten film, pomimo ze nie gustuje w tego typu tematyce [co nie oznacza ze nie ogladam] ... ujmujac to w skuconym tempie moglbym w 80% porownac to do mojego zycia :/ tyle ze kobieta w mym zyciu odeszla z mojej winy i taki finał :/ - Film jest w skali 1 - 6 na 6!!! a jesli ktos uwaza inaczej szanujmy go i niech oglada dalej Power Rangers itp...
czemu uważasz że jeśli komuś sie nie spodobał ten film musi być niedojrzały? jak dla mnie film niezły ale oglądałam lepsze i nie oglądam POWER RENGERS