PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236084
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

ten film jest najpiękniejszy jaki widziałem , oglądałem niby podobne (czyt. pamiętnik itp.) i nie dorównują naszemu kochanemu "A walk to remember" daleko za Szkołą uczuć widzie filmy jak "Step up" i "Ona to on" inna tematyka ale teŻ trocha podobna ! pozdrawiam wszyskich fanów mojego ukochanego filmuuu !

sly1111

według mnie tak dobry jak Szkoła uczuć jest If only, jak dla mnie jest bardziej wzruszający od Szkoły uczuć i badzo piękny. Tam też jest taki temat, że dzieki dziewczynie facet zmienia się w lepszego gościa, ale zakończenie jest... bardzo smutne.

ocenił(a) film na 10
sly1111

ogladalam oba filmy ale przyznam sie szczerze ze tylko na szkole uczuc ryczalam jak bobr film jest przeswietny ciagle nie moge o nim zapomniec a kumepli na gwiazdke kupilam ksiazke jesienn milosc ;)

ocenił(a) film na 2
sly1111

Co tu dużo mówic - wszystkie filmy które raczyłaś wymienic to straszliwe gnioty - wniosek jest prosty - musiałaś widziec bardzo niewiele jeśli chodzi o filmy. I nie mów mi że tu chodzi o gusta bo gówna rozpaprane na ścianie to nie Picasso

ocenił(a) film na 10
sly1111

Film jest bardzo dobry wrecz swietny...i bardzo pouczający...:) ja tez ogladałam te filmy...ale najbardziej wzruszył mnie ten film..SZKOŁA UCZUĆ...i naprawde płakałam...raz że ze smutku a dwa że z radosci...:) Polecam ten film wszystkim:) jak i młodym tak i starszym:)

ocenił(a) film na 9
sly1111

"Pamiętnik" jest też bardzo dobry z filmów o miłości :)

sly1111

moj kochany filmik... on jest boski momi ze ofladalam go duzo razy za kazdym razem beczalam...:)

ocenił(a) film na 10
sly1111

ten film jest boski! :D moim zdaniem jest dużo osób takich jak główny bohater ale ukrywają swoje uczucia, żeby jego koledzy go nie wyśmiali. tak mi się wydaje xD

zapraszam do siebie : )

mary_czery

w 100% cie popieram mary_czery. Osobiście jestem filmofanem i ogladam najlepsze pozycje nawet po kilka razy ale ten film, pomimo ze nie gustuje w tego typu tematyce [co nie oznacza ze nie ogladam] ... ujmujac to w skuconym tempie moglbym w 80% porownac to do mojego zycia :/ tyle ze kobieta w mym zyciu odeszla z mojej winy i taki finał :/ - Film jest w skali 1 - 6 na 6!!! a jesli ktos uwaza inaczej szanujmy go i niech oglada dalej Power Rangers itp...

Dron_B

czemu uważasz że jeśli komuś sie nie spodobał ten film musi być niedojrzały? jak dla mnie film niezły ale oglądałam lepsze i nie oglądam POWER RENGERS

użytkownik usunięty
sly1111

Zgadzam się w 100% film jest przepiękny:)

ocenił(a) film na 10

Film jest CUDOWNY ... też ryczałam jak bóbr, za każdym razem jak oglądam ten film rycze