PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236124
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Film Extra

ocenił(a) film na 7

nie wiem co mi się w nim tak podobało, ale płakałam na tym filmie długo..;( Jest to jeden z najlepszych romantycznych dramatów...

ocenił(a) film na 9
Veronique97

Film jest bardzo dobry.
Obsada ok. , fabuła dobra,tytuł dopasowany,krajobrazy fajne,scenariusz bardzo dobry.
Myślałam ,że film będzie kiepski ,myliłam się ,film jest wporządku.
Nie jakieś arcydzieło kina ,ale można powiedzieć z czystym sercem ,że to kawał dobrej roboty!:)

Veronique97

miałam ten film już długo w domu od przyjaciółki i raz z nudów włączyłam go i się zakochałam;)oglądałam go już tyle razy ale i tak za każdym razem przeżywam to samo:)chyba nigdy mi się nie znudzi:)rewelacyjny film ,wzruszający i w ogóle ma coś takiego w sobie,że niesamowicie mnie wciągnął:)po prostu super:)i strasznie podoba mi sie muzyka z tego filmu:)daje 10/10

ocenił(a) film na 10
Veronique97

Świetny film, oglądałąm go wiele razy i za każdym płaczę...uwielbiam scene jak tańczą an balkonie i Shane <serducho>

ocenił(a) film na 3
Veronique97

Typowa amerykańska bajeczka ;) Nie zachwycił mnie, bardzo denny i przewidywalny.

Sigerson

Tak, temat milosci jest oklepany juz z kazdej strony, ale sa filmy jak ten ktore maja to cos czego nie zauwazaja inni.. Twierdzac wlasnie, ze film banalny i przewidywalny. PRZECIEŻ to jest film o miłości a nie kryminal. Jak czytam tego typu komenty w filmach ze jest przewidywalny to az mnie skreca. Tutaj moga byc 2 wyjscia: albo happy ending albo sad ending. I nie ma sie tu czegos wiecej spodziewac. Jesli ktos myslal od samego poczatku ze film go czyms zaskoczy to byl w wielkim bledzie, bo jak mowilem jest to typowy "romans", film o milosci itp.. wiec nie mozna oczekiwac nie wiadomo czego...
Pozdrawiam

Veronique97

A mi się podobał! Wydawał się banalny, mało oryginalny - ale po obejrzeniu zmieniłam zdanie. Motyw popularny chłopak - cicha myszka lub odwrotnie jest dosyć popularny. Jednak ta końcówka.. Choroba Jamie.. wprowadziła coś nowego.
Wzruszający, bardzo fajny - 9/10.

ocenił(a) film na 9
audrey_

Mi się nawet bardzoooooooooooooo
podobał!

ocenił(a) film na 7
Veronique97

może nie jest to dzieło wybitne, ale przyznaję się ryczałam na tym filmie jak małe dziecko, wzruszył mnie.
I podobał mi się ;]