Ma moze ktos na komputerze jakies ksiazki tego autora? :D Ja przeczytalam jesienna milosc i jestem zachwycona ;) PS.jak ktos chce moge komus ja wyslac ;)
Ja też bym prosiła o przesłanie. kasik__007@wp.pl ściągnęłam "Jesienna miłość" ale jest po angielsku. Jesli ktoś chce to moge przesłac
Cześć! Byłabym wdzięczna gdybyś wysłała mi Jesienną miłość. Film już oglądałam i jestem zachwycona. Podaje mój adres: martyna1992@simplusnet.pl.
Z góry dzięki.
hej, mogłabym prosić o przesłanie ? :) paradise_kiss@wp.pl
mam jego jedną książkę 'Pamiętnik' ale po angielsku, gdybyś chciała to daj znać :)
hej, czy mogłabyś mi wysłać tą książkę na e-maila??
dorota_k7@interia.pl
Byłabym wdzięczna, pozdrawiam :)
Ja mam "jesienną miłość" , "list w butelce" i "na zakręcie" Nicholas'a Sparks'a na kompie ;D Na półce leżą "jesienna miłość " i "noce w rodanthe" Ma ktoś może resztę np"prawdziwy cud", "od pierwszego wejrzenia","na ratunek" <- ich nie czytałam a bym chciała jak cos mój emial:martysiaa89@wp.pl
Ja właśnie niedawno zaopatrzyłam się w "Jesienną miłość" i teraz przeczytana stoi na półce. Ponadto mam Prawdziwy cud i Noce w Rodanthe.
Czytałam zaś Na zakręcie i Anioła Stróża. No i niedługa zabieram się za Od pierwszego wejrzenia, czyli kontynuacji Prawdziwego cudu.
Ja również bym prosiła o przesłanie, najlepiej wszystkich jakie macie :) Mój e-mail: milka-1992-17@wp.pl