Moze tutaj ktos pomoze...Moje opisy nie sa zbyt bogate bo naprawde slabo pamietam te filmy...
1.Film mlodziezowy o tym jak nastolatka kreci film(reprtaz) o upośledzonym bracie,moze nie uposledzonym ale lekko opoznionym. w rozwoju.
2.Komedia romantyczna...Matka umiera i w chwili smierci przepowiada corce ze jej wymazonym mezczyzna bedzie 7 z kolei gosc z ktorym na powaznie sie zwiąże. Spotyka bardzo przystojnego i kulturalnego kolesia jednak jest zmartwiona bo to jej 6 z kolei partner i przepowiednia matki sie nie spelni.
ja niestety nie wiem, ale jak już się dowiesz jakie to tytuły to napisz mi wiadomość, bo też bym chętnie obejrzała ;)
Ok.napisze....Bardzo dobre filmy.Leciały w tv kilka lat temu.Szczegolnie ten 1.Naprawde nikt nikt nie kojarzy?????
Ten pierwszy film nawet kojarzę, ale za cholery nie mogę sobie przypomnieć nazwy. Poszukam trochę. Jak znajdę coś, to dam znać :)
I znalezione :) http://www.filmweb.pl/film/Wyznania+Tru-2002-129208 Mam nadzieję, że to właśnie o ten film Ci chodziło :)
No widzisz...pewnie ze to.i Sprawa zalatwiona.2 filmy za jednym zamachem.Dzieki za pomoc.