PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236105
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Moze tutaj ktos pomoze...Moje opisy nie sa zbyt bogate bo naprawde slabo pamietam te filmy...
1.Film mlodziezowy o tym jak nastolatka kreci film(reprtaz) o upośledzonym bracie,moze nie uposledzonym ale lekko opoznionym. w rozwoju.

2.Komedia romantyczna...Matka umiera i w chwili smierci przepowiada corce ze jej wymazonym mezczyzna bedzie 7 z kolei gosc z ktorym na powaznie sie zwiąże. Spotyka bardzo przystojnego i kulturalnego kolesia jednak jest zmartwiona bo to jej 6 z kolei partner i przepowiednia matki sie nie spelni.

ocenił(a) film na 7
kaczka381

ja niestety nie wiem, ale jak już się dowiesz jakie to tytuły to napisz mi wiadomość, bo też bym chętnie obejrzała ;)

ocenił(a) film na 7
adisenchanted

Ok.napisze....Bardzo dobre filmy.Leciały w tv kilka lat temu.Szczegolnie ten 1.Naprawde nikt nikt nie kojarzy?????

ocenił(a) film na 7
adisenchanted

2 film znalazłem .... Do siedmiu razy sztuka (Lucky 7) .1 dalej szukam.

kaczka381

Ten pierwszy film nawet kojarzę, ale za cholery nie mogę sobie przypomnieć nazwy. Poszukam trochę. Jak znajdę coś, to dam znać :)

kaczka381

I znalezione :) http://www.filmweb.pl/film/Wyznania+Tru-2002-129208 Mam nadzieję, że to właśnie o ten film Ci chodziło :)

ocenił(a) film na 7
MMM777

No widzisz...pewnie ze to.i Sprawa zalatwiona.2 filmy za jednym zamachem.Dzieki za pomoc.

kaczka381

Nie ma sprawy :) Cieszę się, że mogłam pomóc :)