Mam zapytanko czy wie ktoś czy jest ksiązka "Szkoła uczuc"? A jak jest to gdzie mozna dostać??
Z góry dzieki za odpowiedzi
Film został nakręcony na podstawie książki :) Jest to książka Nicholasa Sparksa, pt. "Jesienna miłość" możesz ją kupić chociażby tu > http://www.lideria.pl/Jesienna-milosc-Nicholas-Sparks/sklep/opis?nr=138748
Ale ja czytałam i musze przyznać że jest cudowna najlepsza jaką czytałam ... były takie momenty kiedy łzy same leciały ... troszke inaczej niż w filmie ale ogólnie to samo ... Naprawde Polecam ;) Jesienna miłość to książka warta uwagi ;)
Pzdr ;)
Ja czytałam tąś ksiązkę wczoraj. Tak jak ktoś poprzednio napisał łzy same leciały. :)
Ja też czytałam książkę ale muszę powiedzieć, że nie jest ona tak wzruszająca jak film.
Czytałam "Jesienną MIłość" z jakieś 2 lata temu i przyznam że bardzo mi się podobała. Film trochę odbiega od historii z książki i trochę szkoda..bo jak dla mnie to ta książkowa wersja jest o wiele ciekawsza. I jak wszystkie książki Sparksa czyta się szybciutko i przyjemnie..:)
Mam "Szkołę uczuć" (książkę, którą bez problemu można otworzyć w notatniku)) na kompie - mogę wysłać jeżeli ktoś chce tylko proszę podać maila na moim blogu. Pozdrawiam:)
bardzo dziekuje ale juz doszlam do tego sciagnelam sobie kilka programów i jakos sie udało otworzyc w wordzie.