PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236084
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

ksiązka

ocenił(a) film na 10

Mam zapytanko czy wie ktoś czy jest ksiązka "Szkoła uczuc"? A jak jest to gdzie mozna dostać??
Z góry dzieki za odpowiedzi

jozia_15

Film został nakręcony na podstawie książki :) Jest to książka Nicholasa Sparksa, pt. "Jesienna miłość" możesz ją kupić chociażby tu > http://www.lideria.pl/Jesienna-milosc-Nicholas-Sparks/sklep/opis?nr=138748

ocenił(a) film na 10
ola_czuchraj

dzięki za odpowiedz :D a czytałas ta ksiazkę ? Jak tam fajna?

jozia_15

Nie ma za co :) A książki nie czytałam, ale ponoć fajna, chyba sobie kupię :)

ocenił(a) film na 10
jozia_15

Ale ja czytałam i musze przyznać że jest cudowna najlepsza jaką czytałam ... były takie momenty kiedy łzy same leciały ... troszke inaczej niż w filmie ale ogólnie to samo ... Naprawde Polecam ;) Jesienna miłość to książka warta uwagi ;)
Pzdr ;)

ocenił(a) film na 6
Czekoladova_Czekolada_

Ja czytałam tąś ksiązkę wczoraj. Tak jak ktoś poprzednio napisał łzy same leciały. :)

ocenił(a) film na 10
one_blood

Ja też czytałam książkę ale muszę powiedzieć, że nie jest ona tak wzruszająca jak film.

ocenił(a) film na 7
jozia_15

Czytałam "Jesienną MIłość" z jakieś 2 lata temu i przyznam że bardzo mi się podobała. Film trochę odbiega od historii z książki i trochę szkoda..bo jak dla mnie to ta książkowa wersja jest o wiele ciekawsza. I jak wszystkie książki Sparksa czyta się szybciutko i przyjemnie..:)

jozia_15

mozna sobie sciagnac ksiazke ze strony:
http://www.4shared.com/dir/694089/9b0fb5d0/ebooki.htm

ocenił(a) film na 10
anna1346

mam pytanie w jakim programie otwiera sie sciagniętą ksiazke

angelpuma

Mam "Szkołę uczuć" (książkę, którą bez problemu można otworzyć w notatniku)) na kompie - mogę wysłać jeżeli ktoś chce tylko proszę podać maila na moim blogu. Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
CaRReRa

bardzo dziekuje ale juz doszlam do tego sciagnelam sobie kilka programów i jakos sie udało otworzyc w wordzie.

ocenił(a) film na 10
CaRReRa

Mam pytanko - a jak się nazywa twój blog??

angelpuma

Ksiazka otwiera sie bez problemu w WordPadzie

jozia_15

ja miałam, ale skasowałam niestety, więc nie mogę pomóc, a książkę czytałam, ale bardziej polecam film;)