Mam takie utwory jak:
A Walk To Remember - If you Believe
A Walk To Remember -Dancing in the Moonlight
Mandy Moore - Could've Been (A Walk To Remember soundtrack)
Mandy Moore - Cry (A Walk To Remember)
Mandy Moore - Its Gonna Be Love (A Walk To Remember soundtrack)
mandy moore - only hope
Mandy Moore feat. Jonathan Foreman - Someday We'll Know
Shane West - So What Does It All Mean
Switchfoot - Dare You To Move (A Walk To Remember Soundtrack)
Switchfoot - Only Hope
Szkoła Uczuć Mandy Moore - Cry (A Walk To Remember soundtrack)
Wiec jak ktos tez chce to nie ma sprawy, wystarczy meil :)
ja bym jeszcze raz Cię prosiła o te utwory... bielinka2@tlen.pl
wcześniej prosiłam na innym temacie ale został zablokowany
Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam :)
ja tez prosilam juz wczesniej o uteory :) prosze jeszce raz moj adres klaudra6@tlen.pl tylko prosze cie wyslij :) pzdr
bardzo bym Cię prosiła o te piosenki ;) to moj e-mail asikasika@interia.pl i prożba żeby to nie trwało wieki :D ;)
Ja oczywiście też bym bardzo prosiła o przesłanie tych wszystkich piosenek. Będę bardzo wdzięczna bo od dawna ich szukam:) Mój email: anula16otwock@interia.pl Pozdrawiam i dziękuję!
hej moglabys mi przeslac te piosenki ze 'szkoly uczuc' ktore wyslal ci miwal17 czy jakos tak? bo ja tez go prosilam ale tego nie zrobil wiec cie prosze: moj meil klaudra6@tlen.pl z gory dzieki pzdr :*
Czesc czy mogę cię jeszcze raz prosić o te utwory z filmu "Szkoła uczuć" bo cos sie stało z moim komputerkiem i wszystkie utwory zostały skasowane bardzo prosze..Będę bardzo wdzięczna. To jest mój e-mail herbatkow@interia.pl lub herbatkow@tlen.pl. Bardzo proszę.
wiec jak bedzie z tymi piosenkami? bo jakos ich nie widze a kots tu sie doczekal... podaje jeszce raz moj mail: klaudra6@tlen.pl PROSZE cie o nie bardzo pzdr
mogę cie prosić o te piosenki... jakbyś znalazł chwikę to mi prześlij. Z góry dziękuje: johnyitaliano26@onet.pl
klaudek już wysłałam, a innych proszę o cierpliwość napewno miwal17 prześle wam te piosenki, takie przesyłanie strasznie dużo czasu zajmuje. No i nie denerwujcie się że jeszcze ich nie macie.
Pozdrawiam :)
wyslalas 4 piosenki ale 2 sa chyba uszkodzone nie da sie ich pobrac..wec mam tylko switchfoot- you i cold- no one .... jakbys miala jeszce jakies piosenki i chwilkie czasu prosze przeslij mi :) pzdr
ale wiesz co poczekaj jeszcze chwilke bo ja Ci wszytskie wysłałam jakie mam, czyli 12, a pewnie doszły 4 tylko bo najpierw zaczęłam po 4 wysyłac i strasznie długo się wysyłało to przerwałam i dlatego tylke dwie możesz pobrać, ale później wszystkie na raz wysłałam od początku i powiiny dojść do ciebie bo ode mnie wysłało. A jak nie dojdą to odezwij się. :) I jeszcze jedo, ja nie mam trzech piosenek które mi przesłał miwal bo nie mogłam ich pobrać, ale razem powinnaś mieć ich 12. :):)
aha....... i w tym 2 razy powinno być Only hope Mandy Moore bo jedno jest z głosem Landona na końcu i na początku a druga to poprostu sama piosenka :)
nic nie doszlo.... wiesz co lepiej zrob tak ze ta wiadomosc od tego nimwala poprostu mi odeslij w oryginale :) pzdr
Bardzo prosze cie o przesłąnie utwórów z tego filmu. Będę bardzo wdzięczna. Mój email herbatkow@tlen.pl Z góry dziękuję
Bardzo przepraszam, ze niektórym nie odpowiada czas w którym przesylam piosenki.Robie to tak szybko jak tylko moge(całymi dniami niestety nie siedze w domu!)Jeżeli ktoś poczeka jeden dzień dluzej to nic nie zaszkodzi.Robie wszystko co w mojej mocy. Kolejne wysyłanie rozpoczynam od jutra. POZDRAWIAm!
jak by ktos mial takie piosenki ze szkoły uczuć jak:
-no one
-fuel-emply spaces
-new radicals-mother,we just can't get enouhg
to bym prosila o przeslanie na emaila:martysiaa89@wp.pl
Hej, wiem, ze jestem kolejna z wielu i moge poczekac:) Czy ja tez moglabym prosic o te piosenki? moj mail to natolinek@o2.pl z gory dziekuje:):*
owszem też uważam, ze juzyka jak i ten film jest niesamowita dlatego byłabym niesamowiecie wdzięczna gdybyś mi ją przysłał na edziaczyzyk@wp.pl/ Z góre wielkie dzięki i pozdrawiam
ja tez proszę o przesłanie wszystkich piosenek na e-maila: aendzi@o2.pl z góry dzięki i pozdrawiam :)
P.S.mam nadzieję,że się ich w końcu doczekam,hehe... ;)
ja poproszę! myszunia28@buziaczek.pl z góry wielgaśne dzieki! p.s. jak możesz to daj wszystkie pozycje...
Oooo, po prostu spadłeś mi z nieba :) Bardzo mocno proszę o te pisoenki! :)
Mój mail aga_wisienka@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie i czekam na maila :)
witaj!
czy i ja bym mogla poprosic.. glownie zalezy mi na piosence wykonywanej przez Jamie podczas wystepu w sztuce.. ale bardzo chętnie 'przyjme' na maila wszystkie, ktore proponujesz :)
niestety - moja skrzynka jest taka, ze prosilabym, abys wysylal kazda piosenke w osobnym mailu..
moj mail:
jaabes@interia.pl
z gory dziekuje :)
pozdro!
Witam! Byłabym bardzo wdzięczna gdybyś miał chwilkę na przesłanie mi piosenek ze Szkoły Uczuć! Uwielbiam ten film, a jeśli chodzi o szukanie czegokolwiek w internecie to nie jestem w tym najlepsza, więc bardzo byś mi pomógł! Z góry dziękuje i pozdrawiam! moj mail sonia.tmc@interia.pl
Hejka ;* ja też bym cie prosiła o te piosenki, kiedyś dostałam ale tylko 1 :( mi sie nie spieszy moge poczekac nawet tydzien bylbym je tylko dostala :) Wielkie dzieki i pozdrowka ;* aga91r@o2.pl
hejka!!
mam prośbę do miwala19.. mam wszystkie te piosenki z filmu: szkola uczuc, procz jednej.. moim zdaniem najpiekniejszej.. tylko niestety nie znam jej tytulu, wiec nie wiem, czy jest ona na Twojej liscie.. to jest ta piosenka , gdy Jamie spiewala na przedstawieniu, a ten koles az sie na nią zapatrzyl.. ;) prosze, bys mi ten utwor przeslal, jesli wiesz o jaki mi chodzi.. z gory slicznie dziekuje. Moj majl to: emma217@wp.pl ,pozdrawiam
Ja również byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie mi tych piosenek :) magda060@poczta.onet.pl Z góry dziękuje i gorąco pozdrawiam :*
mam jedna piosenke z tego filmu "only hope",jest cudowna,jesli ktos chce moge przeslac:)a na reszte utowrow czekam:)pozdrawiam goraco.
Jeżeli możesz to prześlij mi tę muzyczkę, będę bardzo wdzięczna :)
Paula
albie@o2.pl
Mandy Moore - Could've Been (A Walk To Remember soundtrack)
Mandy Moore feat. Jonathan Foreman - Someday We'll Know
Shane West - So What Does It All Mean
Jesli moge prosic to w w olnej chwili prosze przeslij mi tylko te 3 serdecznie pzodrawiam agam 26@o2.pl :)
Błagam, niehch mi ktoś wyśle Mandy Moore - Its Gonna Be Love. Bardzo proszę- zoila@gazeta.pl
hey , wiesz co jakbys mogla/mogl przeslac mi piosenki z filmu szkola uczuc please :) moj maile : jamie051292@interia.pl
hej:) byłabym wdzięczna za wysłanie pioseneczke z filmu:) mój mial to jowicia.yeah@poczta.onet.pl z góy dziękuje buz:*
Hejka!!Zgadzam się z tym, że muzyka jest świetna, dlatego bardzo proszę, prześlij mi te piosenki, jeśli będziesz w stanie=). Mój adres: wiewiora_30@interia.pl Z góry dzięki!!!!:*:*:*
Heyka! jak będziesz przesyłać muzyczkę możesz również mi? z góry :WIEEEEELKIEDZIĘKI!!! mój email: czarownica96@wp.pl
jeśli to nie kłopot to mi też wyslij.. a jeśli nie to daj znać, to może poproszę kogoś innego.. z góry bardzo dizękuje :* mój e-mail to kla19@buziaczek.pl