przeznaczony dla małowymagajacej widowni, która jakimś cudem daje się nabierać na najbardziej banalne i kolokwialne chwyty, mające na celu wzruszenie do łez rozchwianej emocjonalnie widowni 13letnich gimnazjalistek :B Miałam wątpliwą przyjemność oglądać go na religii i o dziwo połowa klasy była zachwycona (co za tym idzie-zapłakana), co skłania mnie do przemyśleń na temat dzisiejszego społeczeństwa... Film był tak przewidywalny, żenujący i ŚMIESZNY,że u mnie wywołał raczej łzy śmiechu, choć smutek może wzbudzić refleksja nad dorosłymi ludźmi, którzy decydują się na realizacje czegoś tak oklepanego.
Hello Cieczew to może będziesz w stanie PODAĆ film na poziomie, żaden gniot, żaden banał. Tylko jeden taki film. Filmy o miłości mają zazwyzcaj tylko 2 warianty: są razem lub nie. Wg. mnie film jest wartościowy, ale proszę nie kompromituj się textem w stylu ,,gniot dobry dla gimnazjalistek" hola ja sama jestem gimnazjaliską poza tym NIE MA DOBRYCH FILMÓW może cały świat uważać że jakiś film jest extra a np. jedna osoba nie to film już nie jest extra bo nie wszyscy tak sądzą. Każdy lubi co innego a Ty z tego powodu nie musisz obrażać danej grupy wikowej. To jest żenujące, dziecinne i świadczy o baaaaardzo wysokie inteligencji i kulturze naprawdę.
oglądałaś/eś ten film na religi?? super! oki przyznaję się, jestem 14letnią gimnazjalistką ale nie prowadzę żadnych różowych blogów i nie piszę opisów na gg. nigdy wcześniej żaden film mnie nie wzruszył, ale ten tak i być może jestem mało inteligentna. możecie mnie zjechać ale myślę, że każdy ma prawo do własnego zdania. pozdrawiam nie tylko gimnazjalistki:)
Nie masz zdolności empatii.. a teraz poszukaj sobie w google co to znaczy ;-) Jestem troche starszy od Ciebie i nie uważam by film był dla dzieciaków którzy są "rozchwiani emocjonalnie". Pisanie, że film jest przewidywalny jest bardzo śmieszne, otóż mogę Ci powiedzieć że prawie każdy film jest przewidywalny.. W tym filmie, nie czytając żadnych recenzji, oglądając zwiastunów możesz być na początku pewna jednego.. że pewnie ten chłopak pokocha Jamie.. ale że jest chora, czy że wezmą przed jej śmiercią ślub?
ps. dla osób którym podobał się film bądź muzyka polecam http://www.klikplej.pl/film,3088