Ten film jest po prostu fenomenalny, zgadzacie się ze mną? Muzyka, scenariusz, obsada...wszystko było wedlug mnie rewelacyjne. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś zobacze film podobny do tego.
może nie arcydzieło ale napewno bardzo dobry:) ja dam 8 lub 9 jeszcze pomyśle :)
Jak dla mnie to arcydzieło ale rozumiem, ze są osoby którym ten film nie przypadł do gustu.
Kazdy ma swój gust:),jak dla mnie bardzo dobrze zrobiona nowoczesna wersja "Niebezpiecznych związków":)
Film ogółem podobał mi się, aczkolwiek najpierw ogladałam dwójkę i liczyłam w jedynce na jakieś bardziej zaskakujące zakonczenie. Zawiodłam się oglądając jedno z najbanalniejszych, ktore mogli wybrać...
Ja też się nie zgadzam. Zasługiwał najwyżej na 4, choć i tak dałam 2, bo postacie były strasznie przerysowały i zdecydowanie mnie nie ujęły i nie przekonały do siebie.
zgadzam sie z opinia ze film jest super;) uwielbiam go choc ogolnie nei lubie takiego typu filmow:) ogladalam go wczoraj poraz 30:P
muzyka jest genialna mmm
bardzo mi się podoba ten film, i Ryan który jest po prostu śliczny!
Zakończenie mi się nie podobało, z tego względu że liczyłam na happy end, jednak wszystkiego mieć nie można.
Ooj zgadzam się..
Ten film jest najlepszy z 3 części; dosłownie fenomenalny..;D
Na pytanie "Jaki jest Twoj ulubiony film?" odpowiadam: CRUEL INTENTIONS. Pamietam jak bylem na tym w kinie, a pozniej kilka razy ogladalem z roznymi znajomymi. Totalny odlot, a soundtrack - mistrzowski. Ja daje 10/10, nawet jezeli niekoniecznie zasluzyl na az tak wysoka note. Dwa punkty dodaje z sentymentu :-)))
Ja sie zgadzam w 100% to arcydzieło a szczególnie ostatnia scenka jest bardzo fajna. Gdy Sebastian ginie i o narkotykach które bierze jego siostra i o Sebastiana notesie dowiaduje sie cała szkoła. Muzyka też świetna a szczególnie The Verve - Bitter Sweer Symphony. 10/10
Mnie się film bardzo podobał, jak i szczególnie świetna ścieżka dżwiękowa oraz Sarah Michelle Gellar i Ryan Phillippe. Ja daję ocene 8, na którą, jak uważam film zasługuje.
Dla mnie arcydziełem jest "Mechaniczna pomarańcza", "Pełny magazynek" czy "Donnie Darko", a "Szkoła uwodzenia" to po prostu dobry film:) Pozdrawiam
Mnie się podoba, bo ma klimat. Nie wiem, czy to kwestia sentymentu (który chyba jest w jego przypadku najsilniejszy), ale dzisiaj ma przewagę pod tym względem nad niemalże hurtowo produkowanymi filmami.
film super :) soundtrack genialny...polecam ten drugi gdzie są wersje instrumentalne...ciarki mnie przechodzą gdy go słucham..