PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612}

Szkoła uwodzenia

Cruel Intentions
1999
6,6 140 tys. ocen
6,6 10 1 139781
5,8 21 krytyków
Szkoła uwodzenia
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia

Ten film jest po prostu fenomenalny, zgadzacie się ze mną? Muzyka, scenariusz, obsada...wszystko było wedlug mnie rewelacyjne. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś zobacze film podobny do tego.

ocenił(a) film na 9
Malwa_4

może nie arcydzieło ale napewno bardzo dobry:) ja dam 8 lub 9 jeszcze pomyśle :)

ocenił(a) film na 10
sarah496

Jak dla mnie to arcydzieło ale rozumiem, ze są osoby którym ten film nie przypadł do gustu.

ocenił(a) film na 9
Malwa_4

ależ mnie jak najbardziej przypadł do gustu:) dałam 9 :)

Malwa_4

Bardzo nieudana nowoczesna wersja "Niebezpiecznych związków".

ocenił(a) film na 10
x_martunia_x

Kazdy ma swój gust:),jak dla mnie bardzo dobrze zrobiona nowoczesna wersja "Niebezpiecznych związków":)

Malwa_4

Film ogółem podobał mi się, aczkolwiek najpierw ogladałam dwójkę i liczyłam w jedynce na jakieś bardziej zaskakujące zakonczenie. Zawiodłam się oglądając jedno z najbanalniejszych, ktore mogli wybrać...

ocenił(a) film na 3
Malwa_4

"Ten film jest po prostu fenomenalny, zgadzacie się ze mną?"

Nie.

hauser

Ja też się nie zgadzam. Zasługiwał najwyżej na 4, choć i tak dałam 2, bo postacie były strasznie przerysowały i zdecydowanie mnie nie ujęły i nie przekonały do siebie.

ocenił(a) film na 9
Malwa_4

zgadzam sie z opinia ze film jest super;) uwielbiam go choc ogolnie nei lubie takiego typu filmow:) ogladalam go wczoraj poraz 30:P
muzyka jest genialna mmm

ocenił(a) film na 10
diary_of_dreams

Wspaniały i fenomenalny, zarazem idealny.! ;D

ocenił(a) film na 7
Malwa_4

bardzo mi się podoba ten film, i Ryan który jest po prostu śliczny!
Zakończenie mi się nie podobało, z tego względu że liczyłam na happy end, jednak wszystkiego mieć nie można.

ocenił(a) film na 10
krolowa_sniegu_2

Ooj zgadzam się..
Ten film jest najlepszy z 3 części; dosłownie fenomenalny..;D

ocenił(a) film na 3
Niewidzialna_2

Średni daje mu 6/10

ocenił(a) film na 2
Malwa_4

Nie rozumiem jak można było tak zbezcześcić Niebezpieczne związki Frearsa.

ocenił(a) film na 10
Malwa_4

Na pytanie "Jaki jest Twoj ulubiony film?" odpowiadam: CRUEL INTENTIONS. Pamietam jak bylem na tym w kinie, a pozniej kilka razy ogladalem z roznymi znajomymi. Totalny odlot, a soundtrack - mistrzowski. Ja daje 10/10, nawet jezeli niekoniecznie zasluzyl na az tak wysoka note. Dwa punkty dodaje z sentymentu :-)))

columbus1

Faktycznie soundtrack jest genialny, moim zdaniem oczywiście ;]

ocenił(a) film na 10
Malwa_4

Ja sie zgadzam w 100% to arcydzieło a szczególnie ostatnia scenka jest bardzo fajna. Gdy Sebastian ginie i o narkotykach które bierze jego siostra i o Sebastiana notesie dowiaduje sie cała szkoła. Muzyka też świetna a szczególnie The Verve - Bitter Sweer Symphony. 10/10

ocenił(a) film na 8
Malwa_4

Mnie się film bardzo podobał, jak i szczególnie świetna ścieżka dżwiękowa oraz Sarah Michelle Gellar i Ryan Phillippe. Ja daję ocene 8, na którą, jak uważam film zasługuje.

ocenił(a) film na 6
Insane_7

Dla mnie arcydziełem jest "Mechaniczna pomarańcza", "Pełny magazynek" czy "Donnie Darko", a "Szkoła uwodzenia" to po prostu dobry film:) Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Insane_7

Mnie się podoba, bo ma klimat. Nie wiem, czy to kwestia sentymentu (który chyba jest w jego przypadku najsilniejszy), ale dzisiaj ma przewagę pod tym względem nad niemalże hurtowo produkowanymi filmami.

Malwa_4

film super :) soundtrack genialny...polecam ten drugi gdzie są wersje instrumentalne...ciarki mnie przechodzą gdy go słucham..

ocenił(a) film na 10
myszyszuniaa

sOundtrack też fajny.!^^ :D

A film.!;O nOrmalnie brak słÓw.!;D

bOoski jest.!:D:D