Szkoła uwodzenia

Cruel Intentions
1999
6,6 140 tys. ocen
6,6 10 1 139927
5,8 20 krytyków
Szkoła uwodzenia
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia

Świetny

ocenił(a) film na 6

Wczoraj oglądałam na polsacie i strasznie mi się podobał.Chcę ściągnąć dalsze części ale nie wiem czy są tak samo fajne jak ta.Jeśli oglądaliście te filmy to prosze napiszcie mi coś o nich np.czy wam się podobały,na ile je oceniacie,która część według was jest najlepsza itp.

ocenił(a) film na 10
ania_maziarek

wiesz co, oglądałam 1 i 2 część... oczywiście 1 część jest wręcz boska :D:D nawet jeżeli filmów o wielkiej miłości dwojga ludzi gdzie jedno z nich na końcu umiera jest sporo, to i tak po obejrzeniu "szkoły uwodzenia" mam wrażenia pozytywne :]. a co do 2 części to nie przypadła mi aż tak bardzo do gustu jak 1. przynajmniej ja bym nie ściągała 2 części :P no ale to jest kwestia gustu i może tobie spodoba się 2 część filmu więc możesz zaryzykowac :P:P

ania_maziarek

moim zdaniem nie oplaca sie ogladac tych dwoch czesci nie maja one fabuly, nie wiadomo o co chodzi nie maja tego samego watku co czesc pierwotna i sa ogolnie do bani.
nic nie zastapi pierwszej czesci :)
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Kate_Rickman

Niestety ale musze zgodzić się z Kate 9osoba przede mną ;) ) - pierwsza część była wręcz BOSKA - DLA MNIE IDEALNA lecz 2 cześć która oglądałam to tatalne nieporozumienie, jakiś filmik pełen seksu bez składu i ładu, bez fabuły, beznadziejny - a to co zerżnięte z 1 częsci to to że dwójka bohaterów również jest przybranym rodzeństwem i to nie przeszkadza by....:/

ania_maziarek

szczerze to radze nie ściągać dalszych części... ba nawet nie oglądać! Szczerze odradzam! Naprawde szkoda czasu i przede wszystkim nerwów! Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 10
ania_maziarek

także odradzam następne części... tylko jedynka jest wyjątkowa i naprawdę świetna. Kolejne części to porażka