1.Scena finałowa i moje ukochane Bitersweet Symphony zespołu The Verve
2.Sebastian i Anette w łózku, w tle kawałek Colorblind grupy Counting Crows
3.Sebastian doprowadza do amoku panią psycholog
Fabuła filmu w odróżnieniu od pozostałych produkcji dla młodziezy nakręconych w tym czasie nie jest zpłaszczona do minimum.przynajmniej jesli chodzi o pierwsza czesc...
Zgadzam się że scena finałowa z Bittersweet Symphony w tle jest genialna i na 1 miejscu.Jeśli chodzi o dalsze miejsca to kolejna super scena to ta w której Kathryn mówi Sebastianowi że jest tylko zabawką w jej rękach.Numer 3 to scenka za którą Sarah Michelle Gellar :) i Selma Blair otrzymały nagrode za ......najlepszy pocałunek.Właśnie scenka w której Kathryn uczy Cecile całować się jest rozbrajająca i do tego w tle zespół Blur z piosenką "Coffee and TV".P.S. Sarah Michelle Gellar jest cudowna;)Pozdrawiam i narka
racja, końcówka jest cudowna, a ta muzyka... świetna jest też scena jak Sebastian w niebieskiej koszuli wjeżdża po ruchomych schodach, wtedy jak Anette ma wyjechać, no po prost miodzio...
To chyba Annette wjeżdża po ruchomych schodach do góry a Sebastian czeka na nią by powiedzieć jej "jestem zakochany";)Pozdrawiam i narka
a jesli chodzi o najfaniejsze sceny to:
1. ta w ktorej Aneet wjezdza po schodach i Sebastian na nia czeka, aby jej powiedziec ze jest zakochany
2. scena, kiedy Sebastian umiera i mowi Anette ze ja kocha
3. cena lozkowa (oczywiscie wspanialy pokald muzyczny)
4. Sebastian przychodzi do Annette i mowi ze jej wcale nie kocha i nic do neij nei czuje (czyli oklamuje ja)
Oj wogole caly film mi siepodobal..
Zgadzam się z Tobą w 100%. To jest po prostu piękne, sposób w jaki oni na siebie patrzą, w jaki mówią, i jeszcze ta wspaniała piosenka! Można im przyznać jakąś ekstra nagrodę za tę scenę (:
no wlasnie a nie wiecie jaka nutaleci w tle jak on tak styoi w tej koszuli niebieskiej i czeka?
Colorblind zaczęło się jak wjeżdżała po schodach, scena łóżkowa była zaraz po tym, więc jest jeden podkład :) przynajmniej tak mi się wydaje...
Moja ulubiona scena to ta gdy Kathrin wychodzi z kościoła i wszyscy czytają jej pamiętnik i te kochane The Verve . Fajne też było jak Sebastian pisał abecadło Cecil . Wogóle to fajny film .
oczywiście Sebastian czekający nad schodami w niebieskiej koszuli, i tekst
"I'm impressed"
"I'm in love";)
no i końcówka z the verve w tle...
zresztą, macie rację, cały film był świetny:D
Mi sie cały film podoba ale jesli juz mam wybrac najlepsza scene to bedzie to jak Anette wjezdza po schodach i czeka tam sebastian zeby powiedziec jej ze jest zakochany.
Najlepsza scena to scena finałowa, z Bittersweet Symphony w tle, kolejna to scena gdy Kathryn uczy Cecile całowania;), i mówi Sebastianowi że jest zabawką. Sarah Michelle Geller genialnie wcieliła się w role Kathryn. REWELACJA! Pozdro dla fanów Sary i filmu "Szkoła Uwodzenia" Papapa
1.Kiedy Kathryn mówi Sebastianoei, że go pokonała i że był jej zabawką.
2.Gdy Sebastian mówi Anette, że jej nie kocha i że chciał tylko spawdzić jaka jest w łóżku.
3.Scena kiedy Sebastian emocjonalnie szantażuje Anette i mówi że jest hipokrytką,a potem mówi:"nie mogę"...- nikt jej jeszcze nie wymienił...
4. i oczywiście końcowa z tą muzyczką w tle...
Ale ogólnie cały film jest super...
mnie sie podoba scena gdy anette jedzie z sebastianem w aucie i udaje diabołka:D:D i scne agdy anette wjezdza po schodach:) a koniec fenomenalny!
1. Kathryn czyta pamiętnik Sebastiana (scena finałowa);
2. Kathryn mówi Sebastianowi, że był jej zabawką i że przegrał, bo wyrzekł się pierwszego prawdziwego uczucia.
1. Scena gdy Sebastian przychodzi do Annette i kłamie, że nigdy jej nie kochał, że chciał sprawdzić jaka była w łóżku.
2. Scena gdy Sebastian wkurzył panią psycholog ;D
3. Scena pocałunku Cecile i Kathryn
4. Scena podczas, które Cecile pisała u Sebastiana list do Ronalda,a ten zaczął ją fotografować.
5. Oraz scenka śmiesznych min naszej drogiej Annette ;)
To moje najulubieńsze ;)
ciezko znalezc jedna ;) ja jednak wybralam:
-scene przy schodach.
-scene Annette i Sebastiana w lozku.
-scene pocalunku, na pikniku.
-i cala koncowke-od wypadku-po kopie pamietnika :)
rewelacyjny film ;)