Od takich filmów się zaczyna naogladają się go nastolatki,i czekają na swego królewicza.A często bywa tak że czekają jako panny do grobu.To moje zdanie i wali mnie to co napiszecie pod spodem.(Nie mój gatunek filmu)
to twoj avatar bardzo na poziomie twojej inteligencji ktorej nieposiadasz ! !!!!!!!! Mozg wiesz co to takiego ?
a skad mozesz wiedziec jak go nie masz ;)
To chyba tylko jakieś idiotki by musiały być, żeby nie odróżniać fikcji od rzeczywistości... Nie przepadam za "płytkimi" filmami itd., a ten wyjątkowo mi się spodobał, bo w odrożnieniu od wielu innych filmów dla młodzieży ma jakieś dobre przesłanie...
Przesłanie? Jezu jakie przesłanie? Że miłość istnieje? Że dla miłości się umiera (życie dla miłości to nie to samo!...)? A może, ze dobro zawsze zwycięża? Takie przesłanie to w każdym najgorszym shi.cie można znaleźć. A ilość złych i przede wszystkim nieprawdziwych (bo czasem prawdziwe zuuuooo to coś innego) obrazów zdecydowanie rekompensuje te drobniutkie przesłanie. Oczywiście, że kochamy filmy proste, nad którymi nie trzeba myśleć, a dostarczają sporo rozrywki. Oczywiście! Nawet można je ocenić na bardzo dobry, bo emocje zawsze wezmą górę. Ale mówić, ze mają przesłanie? To za dużo ;)