Szkoła uwodzenia

Cruel Intentions
1999
6,6 140 tys. ocen
6,6 10 1 139925
5,8 20 krytyków
Szkoła uwodzenia
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia

Od takich filmów się zaczyna naogladają się go nastolatki,i czekają na swego królewicza.A często bywa tak że czekają jako panny do grobu.To moje zdanie i wali mnie to co napiszecie pod spodem.(Nie mój gatunek filmu)

ocenił(a) film na 6
Ziko81

to twoj avatar bardzo na poziomie twojej inteligencji ktorej nieposiadasz ! !!!!!!!! Mozg wiesz co to takiego ?

a skad mozesz wiedziec jak go nie masz ;)

ocenił(a) film na 9
Ziko81

To chyba tylko jakieś idiotki by musiały być, żeby nie odróżniać fikcji od rzeczywistości... Nie przepadam za "płytkimi" filmami itd., a ten wyjątkowo mi się spodobał, bo w odrożnieniu od wielu innych filmów dla młodzieży ma jakieś dobre przesłanie...

monao92

Przesłanie? Jezu jakie przesłanie? Że miłość istnieje? Że dla miłości się umiera (życie dla miłości to nie to samo!...)? A może, ze dobro zawsze zwycięża? Takie przesłanie to w każdym najgorszym shi.cie można znaleźć. A ilość złych i przede wszystkim nieprawdziwych (bo czasem prawdziwe zuuuooo to coś innego) obrazów zdecydowanie rekompensuje te drobniutkie przesłanie. Oczywiście, że kochamy filmy proste, nad którymi nie trzeba myśleć, a dostarczają sporo rozrywki. Oczywiście! Nawet można je ocenić na bardzo dobry, bo emocje zawsze wezmą górę. Ale mówić, ze mają przesłanie? To za dużo ;)

ocenił(a) film na 8
Ziko81

Bo to raczej nie jest film dla nastolatek ;)