Otoz nie bede pytal tutal o symfonie bittersweet czy tez Placebo, czy w ogole, wydaje mi sie, o piosenki z saounddtracku. Chodzi mi o motyw muzyczny, tylko muzyczny, bez slow, pojawiajacy sie kilka razy w filmie. Zreszta pojawia sie i w dwojce. Raczej nie jest wymieniony w soundtracku, bo sciagnalem wszyskie piosenki w nim wymienione i to zadna z nich. Nie mam pojecia czy to ma tytul,a jezeli, to jaki. Jest ktos w stanie mi pomoc? ;)
ja tez tego wszędzie szukam :( nie jestem pewna czy to nie będzie jedna z symfonii (bethoveena albo bacha) wymienionych w koncowych napisach tam pod sam koniec, ale na razie tego nie spradzę, bo nie mam chwilowo żadnego programu do ściągania
Istnieje 2 album z linią melodyczną do filmu. Skomponował ją Edward Schearmur. Album nosi poprostu tytuł "Cruel Intentions" i są na nim wszystkie 23 kawałki muzyczne wykorzystane w filmie. Znakomite dopełnienie Soundtracku. Pozdro
witam a nie znasz moze listy chociaz to bym sobie pojedynczo sciagnał interesuje mnie nuta z 57:50 min filmu a nie ma go na tym albumie 14sto utowrowym ehh;/ pomozesz?:)
01. Therapy Lessons
02. Sebastian The Pervert
03. A New Mission
04. The Bet (Alternate)
05. The Bet
06. Annette
07. Greg & Annette
08. Cecile
09. Phone Call
10. Ronald
11. The Plan
12. Becoming A Woman
13. Spying Annette
14. Don't Trust Myself - Sebastian Refuses
15. Don't Trust Myself - Sebastian Refuses (Alternate)
16. Annette Left
17. Going Home - Kathryn & Sebastian
18. Only A Bet
19. Annette The Conquest
20. Celebrate A Triumph About You
21. Needing Conversation
22. Finale
23. Annette & Kathryn
Tak wyglada album "Cruel Intentions" Edwarda Schearumra:) Napisz mi w jakiej scenie leci ten motyw muzyczny który Cię interesuje to podam Ci jego tytuł. P.S Pojedynczo bardzo watpie czy da rade ściagnać te kawałki. Bardziej możliwe że znajdziesz cały album. Pozdrawiam:)
Mi chodzi o ten z minuty 5:55. Trzeba sie wsluchac. Leci przez jakies 40 sec. Any idea?
chodzi ci na pewno o scenę kiesy sebastian wychodzi od pani psycholożki xD
też wszędzie tego kawałka szukalam i nie mogę go znaleźć :(( podacie tytuł? BŁAGAM!!!!
Każdego kawałka z osobna nie ściągniesz, ale wystaczy wpisać Cruel Intentions Edward Schearumr i ściągnąć całą ścieżkę dźwiękową. Ja ściągnęłam z emula. Muzyka genialna tak samo ja soundtrack. mi osobiście najbardziej przypadł do gustu "Phone Call". Pozdrawiam!
Ja też poszukuję tej piosenki nie mogę jej ściągnąć w programie jaki mam do ściągania muzyki (Bearshare)i jeśli ktoś ma tą piosenkę to bardzo bym prosiła o przesłanie jej na maila:martysiaa89@wp.pl !