Szkoła uwodzenia

Cruel Intentions
1999
6,6 140 tys. ocen
6,6 10 1 139924
5,8 20 krytyków
Szkoła uwodzenia
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia

Co powiecie na taką..hmm.. Zabawę.? Wymiana GG, udawanie, że się z sobą przebywa, inna rzeczywistość, inni my.. Inne wokół nas intrygi: inny, ulepszony świat.

Czekam na odp.

Niewidzialna_2

jestem za. ciekawiy pomysl nawet. druga rzeczywistosc z intrygami. tylko obejrze jeszcze raz szkole uwodzenia i mozemy zaczynac:) naszą mlodziezową nowelę

użytkownik usunięty
dlugi_dzony

powinnas zapytac:
"Are you in or are you out?" ^^
Ja jestem całkowicie za :)

użytkownik usunięty
dlugi_dzony

Powinnaś zapytac:
"Are you in or are you out?" ^^
ja jestem calkowicie za :)
daj mi znac jakby cos sie mialo z tego rozwinac, mozesz na mnie liczyc :)

żałosne jesteście. na pewno macie po 13 lat. weźcie się lepiej za naukę, a nie za pseudointrygi.

użytkownik usunięty
nathalie_paradis

oooh, tak xD
mi wychodzi kochana 13 jak odejmę 3, więc lepiej ty się weź za naukę, a nie krytykuj innych, bo ci to jakoś nie wychodzi

no to rzeczywiści starucha z Ciebie... hahahahahaha

ocenił(a) film na 8

to tym bardziej weź się za naukę, 16 lat to chyba jeszcze gimnazjum?? lub pierwsza klasa szkoły średniej.

ocenił(a) film na 8
crreeyz

ach i biorąc pod uwagę to co napisałaś, ten film Cię przerósł, proponuje go obejrzeć za jakieś 3 lata, może wtedy zrozumiesz

ocenił(a) film na 8

całkowicie popieram , jeśli obejrzenie tego filmu spowodowało u Ciebie
chęć bycia taka jak Kathryn to pozdrawiam baaardzo serdecznie ..

ocenił(a) film na 10
madziuss_2

No i proszę bardzo - miała być spokojna rozmowa i tylko zgłaszanie się chętnych i co wynikło? Oczywiście 'pseudomądrzy' ludzie muszą wtrącić swoje pięć groszy-no, ale proszę bardzo.. Niech Wam będzie..

Oczywiście nie chcę być taka jak Kathryn.
Wy wiecie, co to jest VIRTUAL?!

ocenił(a) film na 10
Niewidzialna_2

Tak wiemy tylko dlaczego chcesz w VIRTUALU udawać kogoś kim nie jesteś lubisz być dwulicowa??

ocenił(a) film na 8
insomnia91

dajcie spokoj :) to tylko zabawa. Jak ktoś chce się pobawić w takie coś to nie krytykujcie, wam nie odpowiada taka zabawa to zostawcie ten temat w spokoju i pozwólcie bawić sie innym ;)

Niewidzialna_2

virtual to jest coś, co niby może usprawiedliwiać "podwójną moralność".
nie. nie usprawiedliwia - ta jest tak obrzydliwa i niebezbieczna, jak była zawżdy.

ocenił(a) film na 7
Neniadt

Nie uzywaj trudnych slow,bo sie nie polapia o co lotto :D:D:D

Samael071

a, to już nie jest akuratnie moim problemem :)

dlugi_dzony

ale wy macie ona ma racje tylko zgłoszenia a nie kłotnie
jak nie chcesz brac w tym udziału to nie !!
Nikt cie tu na siłe nie trzyma

piegusek666

Ja sie zglaszam :) A co trzeba zrobic ?? I kiedy ?? Podoba mi sie pomysł na tę zabawe :)

ocenił(a) film na 9
Niewidzialna_2

hmm niech autorka pomysłu poda więcej szczegółów bo trochę chęzko sie domyśleć o co chodzi... "...że się z sobą przebywa..." potrzeba więcej konkretów.
A film jest świetny i sam osobiście chciałbym znaleźć się w świecie bogatej amerykańskiej młodzieży... wolnej, niezależnej, z mnóstwem możliwości - ale w realu.

ocenił(a) film na 7
Niewidzialna_2

Sorry ,ale ja w tym wieku nie mialem takie sieczki w glowie...Do czego to doszlo??

Samael071

dzieci chcą po marzyć :)
<hahaha> xD <za krótki>

Erin_Ulmer

naprawde ludzie to maja pomysly.
Nie wiem po co wogole publikujecie takie pomysly na forum; jak chcecie sie w ten sposob 'zabawic' robicie jakies fikcyjne konto na naszaklasa czy innym tego typy portalu i dodatkowo na gadugadu i jazda.

ocenił(a) film na 7
LilDragon

ehhh .. nie rozumiem ludzi ..
jak wam się to nie podoba to trudno .
zatrzymajcie to dla siebie . .
a nie krytykujecie innych ...
mogę w to wejść ale chce znać więcej szczegółów ..

ocenił(a) film na 7
Misery_

Co tu jest do rozumienia?? TO JEST NIENORMALNE !!!

Samael071

I co z ta szkołą ??
Macie jakieś pomysły ??
( nie przejmujmy sie komentarzami jakis dzieciaków )
Może założyć bloga grópowego ??

ocenił(a) film na 7
Shannon_Rutherford

( nie przejmujmy sie komentarzami jakis dzieciaków )
:D:D:D:D
Gdyby moj pierwszy numer nie poszedl w trawe,to mialbym corke/syna w twoim wieku, a twoi rowiesnicy mi mowia na ulicy "dzien dobry"!Proponuje sie zbadac, poki nie jest za pozno ! Ja tez mialem dziecinstwo,ale nie takie ciezkie jak wasze...

ocenił(a) film na 10
Samael071

Tak na wstępie powiem że ja gimnazjum skończyłam kilka lat temu i nie interesuje mnie ta zabawa ale pisze tutaj tylko dlatego że nie podoba mi sie złośliwe skomentowanie zawartego w poście pomysłu. Jakie ma znaczenie kto ile ma lat, choćby autorka pomysłu miała ich 9 to co z tego? Jeżeli znajduje osoby chętne do przyłaczenia sie do zabawy niech to robią. Rozumie że teraz już nikomu nic na forum napisać nie wolno bo go zbesztają z każdej strony... A co do "pierwszego numeru" naprawdę mi przykro, ale nie jesteś z tym sam, niektórym facetom po prostu się zdarza...

ocenił(a) film na 7
ju87cz

Pisac wolno - nie bronie, jednak skoro jest to forum publiczne to mam prawo powiedziec co o tym sadze ;]Wg Ciebie wstep maja tu tylko osoby lizace pupe autorowi tak ?? Wszelkie inne opinie to juz besztanie.:D :D Kazdy kto ma iloraz inteligencji wiekszy niz rzodkiewka stwierdzi,ze ten pomysl mogl jedynie powstac w glowie, kogos kto ma chyba problem natury psychicznej...Mnie tez jest przykro,ze nie lapiesz przenosni, ktora jest oklepana i powszechnie znana...coz niektorym "sie po prostu zdarza"...

ocenił(a) film na 10
Samael071

Heh moja interpretacja przenośni miała na celu czystą złośliwość bo uważam że to co napisałeś było nie na miejscu... Ale mniejsza o to, sprawdziłam na jakie filmy głosujesz, co lubisz, nie tylko to co jemy mówi kim jesteśmy i przyznam że nie mam się czego przyczepić bo rozmawiam z kimś normalnym więc tylko dlatego zabieram tu kolejny chyba już ostatni głos. Takie pomysły powstają w głowach normalnych 50-60 procent nastolatek! Gdybym to ja zachwyciła się tą zabawą to owszem z moją głową było by coś nie tak, ale nie jeżeli to robią gimnazjalistki czy osoby troche starsze. Takie postępowanie jest chore ale w życiu, zaś w wirtualnych grach i zabawach dopóki zachowuje jakąś przyzwoitość to uważam że przejdzie. Pamiętam jeszcze kiedyś grając w nfs byłam królem wszystkich dróg, ba!gra nie ma przewidzianaej wersji dla kobiet więc nawet facetem byłam, hehe jakoś żyje nadal i chyba klepki są na miejscu. Dobra kończe, już ostatnie zdanie. Pozwólmy ludziom pomarzyć i spójrzmy z innej perspektywy na niektóre wywołujące w nas niesmak pomysły. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
ju87cz

"Co powiecie na taką..hmm.. Zabawę.? Wymiana GG, udawanie, że się z sobą przebywa, inna rzeczywistość, inni my.. Inne wokół nas intrygi: inny, ulepszony świat."

Autorka tego postu ma chyba problemy natury emocjonalnej...

Niewidzialna_2

hehe no i prosze po krótce się udało osiagnac cel. mamy juz pierwsza intryge, a mianowicie nienawisc za stworzenie wogole takiego pomysłu. nawet nie wiedzieliscie ze bierzecie w tym udzial. pisze do tych co uwazają się za przeciwników pomyslu:) widzicie jak latwo jest manipulowac ludzmi...

ocenił(a) film na 8
dlugi_dzony

Haha, to dali się zrobić. Dobrze wam wyszła ta intryga ;) Chociaż ciekawy jest ten temat. Ja rozumiem, że niektórym się może ta zabawa nie podobać. Dla mnie np. to też nie jest dobry pomysł. Jeżeli jednak autorka prosi o zgłoszenia osób, to nie rozumiem po co Ci niezainteresowani się wypowiadają? Czy temat brzmi " Czy podoba Ci się ta zabawa? " Nie, temat tak nie brzmi. A więc od teraz wszyscy czytamy ze zrozumieniem. ;)

Alpha111

Mógłby mi ktoś wyjaśnić, o co wogóle chodzi autorce tematu? Szkoła uwodzenia w sieci? Co wam ludzie chodzi po głowach? Ble!;)