Co powiecie na taką..hmm.. Zabawę.? Wymiana GG, udawanie, że się z sobą przebywa, inna rzeczywistość, inni my.. Inne wokół nas intrygi: inny, ulepszony świat.
Czekam na odp.
jestem za. ciekawiy pomysl nawet. druga rzeczywistosc z intrygami. tylko obejrze jeszcze raz szkole uwodzenia i mozemy zaczynac:) naszą mlodziezową nowelę
Powinnaś zapytac:
"Are you in or are you out?" ^^
ja jestem calkowicie za :)
daj mi znac jakby cos sie mialo z tego rozwinac, mozesz na mnie liczyc :)
oooh, tak xD
mi wychodzi kochana 13 jak odejmę 3, więc lepiej ty się weź za naukę, a nie krytykuj innych, bo ci to jakoś nie wychodzi
to tym bardziej weź się za naukę, 16 lat to chyba jeszcze gimnazjum?? lub pierwsza klasa szkoły średniej.
ach i biorąc pod uwagę to co napisałaś, ten film Cię przerósł, proponuje go obejrzeć za jakieś 3 lata, może wtedy zrozumiesz
całkowicie popieram , jeśli obejrzenie tego filmu spowodowało u Ciebie
chęć bycia taka jak Kathryn to pozdrawiam baaardzo serdecznie ..
No i proszę bardzo - miała być spokojna rozmowa i tylko zgłaszanie się chętnych i co wynikło? Oczywiście 'pseudomądrzy' ludzie muszą wtrącić swoje pięć groszy-no, ale proszę bardzo.. Niech Wam będzie..
Oczywiście nie chcę być taka jak Kathryn.
Wy wiecie, co to jest VIRTUAL?!
Tak wiemy tylko dlaczego chcesz w VIRTUALU udawać kogoś kim nie jesteś lubisz być dwulicowa??
dajcie spokoj :) to tylko zabawa. Jak ktoś chce się pobawić w takie coś to nie krytykujcie, wam nie odpowiada taka zabawa to zostawcie ten temat w spokoju i pozwólcie bawić sie innym ;)
virtual to jest coś, co niby może usprawiedliwiać "podwójną moralność".
nie. nie usprawiedliwia - ta jest tak obrzydliwa i niebezbieczna, jak była zawżdy.
ale wy macie ona ma racje tylko zgłoszenia a nie kłotnie
jak nie chcesz brac w tym udziału to nie !!
Nikt cie tu na siłe nie trzyma
hmm niech autorka pomysłu poda więcej szczegółów bo trochę chęzko sie domyśleć o co chodzi... "...że się z sobą przebywa..." potrzeba więcej konkretów.
A film jest świetny i sam osobiście chciałbym znaleźć się w świecie bogatej amerykańskiej młodzieży... wolnej, niezależnej, z mnóstwem możliwości - ale w realu.
Sorry ,ale ja w tym wieku nie mialem takie sieczki w glowie...Do czego to doszlo??
naprawde ludzie to maja pomysly.
Nie wiem po co wogole publikujecie takie pomysly na forum; jak chcecie sie w ten sposob 'zabawic' robicie jakies fikcyjne konto na naszaklasa czy innym tego typy portalu i dodatkowo na gadugadu i jazda.
ehhh .. nie rozumiem ludzi ..
jak wam się to nie podoba to trudno .
zatrzymajcie to dla siebie . .
a nie krytykujecie innych ...
mogę w to wejść ale chce znać więcej szczegółów ..
I co z ta szkołą ??
Macie jakieś pomysły ??
( nie przejmujmy sie komentarzami jakis dzieciaków )
Może założyć bloga grópowego ??
( nie przejmujmy sie komentarzami jakis dzieciaków )
:D:D:D:D
Gdyby moj pierwszy numer nie poszedl w trawe,to mialbym corke/syna w twoim wieku, a twoi rowiesnicy mi mowia na ulicy "dzien dobry"!Proponuje sie zbadac, poki nie jest za pozno ! Ja tez mialem dziecinstwo,ale nie takie ciezkie jak wasze...
Tak na wstępie powiem że ja gimnazjum skończyłam kilka lat temu i nie interesuje mnie ta zabawa ale pisze tutaj tylko dlatego że nie podoba mi sie złośliwe skomentowanie zawartego w poście pomysłu. Jakie ma znaczenie kto ile ma lat, choćby autorka pomysłu miała ich 9 to co z tego? Jeżeli znajduje osoby chętne do przyłaczenia sie do zabawy niech to robią. Rozumie że teraz już nikomu nic na forum napisać nie wolno bo go zbesztają z każdej strony... A co do "pierwszego numeru" naprawdę mi przykro, ale nie jesteś z tym sam, niektórym facetom po prostu się zdarza...
Pisac wolno - nie bronie, jednak skoro jest to forum publiczne to mam prawo powiedziec co o tym sadze ;]Wg Ciebie wstep maja tu tylko osoby lizace pupe autorowi tak ?? Wszelkie inne opinie to juz besztanie.:D :D Kazdy kto ma iloraz inteligencji wiekszy niz rzodkiewka stwierdzi,ze ten pomysl mogl jedynie powstac w glowie, kogos kto ma chyba problem natury psychicznej...Mnie tez jest przykro,ze nie lapiesz przenosni, ktora jest oklepana i powszechnie znana...coz niektorym "sie po prostu zdarza"...
Heh moja interpretacja przenośni miała na celu czystą złośliwość bo uważam że to co napisałeś było nie na miejscu... Ale mniejsza o to, sprawdziłam na jakie filmy głosujesz, co lubisz, nie tylko to co jemy mówi kim jesteśmy i przyznam że nie mam się czego przyczepić bo rozmawiam z kimś normalnym więc tylko dlatego zabieram tu kolejny chyba już ostatni głos. Takie pomysły powstają w głowach normalnych 50-60 procent nastolatek! Gdybym to ja zachwyciła się tą zabawą to owszem z moją głową było by coś nie tak, ale nie jeżeli to robią gimnazjalistki czy osoby troche starsze. Takie postępowanie jest chore ale w życiu, zaś w wirtualnych grach i zabawach dopóki zachowuje jakąś przyzwoitość to uważam że przejdzie. Pamiętam jeszcze kiedyś grając w nfs byłam królem wszystkich dróg, ba!gra nie ma przewidzianaej wersji dla kobiet więc nawet facetem byłam, hehe jakoś żyje nadal i chyba klepki są na miejscu. Dobra kończe, już ostatnie zdanie. Pozwólmy ludziom pomarzyć i spójrzmy z innej perspektywy na niektóre wywołujące w nas niesmak pomysły. Pozdrawiam
"Co powiecie na taką..hmm.. Zabawę.? Wymiana GG, udawanie, że się z sobą przebywa, inna rzeczywistość, inni my.. Inne wokół nas intrygi: inny, ulepszony świat."
Autorka tego postu ma chyba problemy natury emocjonalnej...
hehe no i prosze po krótce się udało osiagnac cel. mamy juz pierwsza intryge, a mianowicie nienawisc za stworzenie wogole takiego pomysłu. nawet nie wiedzieliscie ze bierzecie w tym udzial. pisze do tych co uwazają się za przeciwników pomyslu:) widzicie jak latwo jest manipulowac ludzmi...
Haha, to dali się zrobić. Dobrze wam wyszła ta intryga ;) Chociaż ciekawy jest ten temat. Ja rozumiem, że niektórym się może ta zabawa nie podobać. Dla mnie np. to też nie jest dobry pomysł. Jeżeli jednak autorka prosi o zgłoszenia osób, to nie rozumiem po co Ci niezainteresowani się wypowiadają? Czy temat brzmi " Czy podoba Ci się ta zabawa? " Nie, temat tak nie brzmi. A więc od teraz wszyscy czytamy ze zrozumieniem. ;)