... najbardziej polubiłem postać Kathryn mimo że jest złym charakterem. Natomiast kompletnie nie przypasowała mi Annette.
Chyba dlatego właśnie,że jest złym charakterem...To właśnie te "czarne charaktery" robią zawsze największe wrazenie no i duze znaczenie ma to ze Sarah Michelle Gellar rewelacyjnie zagrała postac Kathryn,a gra aktorska ma ogromne znaczenie w tym jak odbiera sie film,Sarah dostała nominację MTV Movie Award najlepszy czarny charakter,wiec co tu duzo mówic.Mi tez nie wiem czemu podobał sie Sebastian wtedy wlasnie kiedy był tym złym,nie liczył sie z innymi ludzmi,takie osoby mają coś w sobie hihi.Co do Annette...była ta dobrą,nie miala za duzo mozliwosci zeby nie wiadomo jak zrobic na widzach wrazenie,byla normalna,dobra(moze nawet zbyt dobrą)dziewczyną a takie zawsze sa nudniejsze od tych złych;).Sebastian i Kathryn byli najciekawszymi i najbardziej intrygującymi osobami w filmie.Wlasnie dlatego ze byli tacy zli,no i Ryan Phillippe i Sarah Michelle Gellar wykonali kawał dobrej roboty tym jak dobrze zagrali swoje role.