Szkoła uwodzenia

Cruel Intentions
1999
6,6 140 tys. ocen
6,6 10 1 139924
5,8 20 krytyków
Szkoła uwodzenia
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia

Może i nie jest to oryginalne stwierdzenie, ale mi się film podobał. Dobrze zagrany, fajna musyza. Nie przepadam za tego typu filmami, ale ten zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Nie widziałam kolejnych części i pewnie nie zobaczę. Dla mnie 8/10

attra

znam ten film chyba na pamiec;d dla mnie jest to arcydzielo. nie wiem co mnie tak ciagnie do tego filmu ale 1x widzialam go ...5 lat temu? i do tej pory ciagle tak samo sie nim podniecam ;d kolejne czesci sa juz marne. podobna fabula w innym wydaniu + wiecej sexu = typowy film dla niewyzytych nastolatek. mysle ze 1 czesc ma w sobie jakis magiczny urok. dobra gra, swietna sciezka dzwiekowa 10/10.

dominika2744

dla mnie też... ale chciałabym go mieć, dlatego bardzo prosze żeby ktoś przesłał mi go na pocztę: lena0303@vp.pl plis;))) czekam

ocenił(a) film na 9
lena0303

Szkołe Uwodzenia można kupić za około 40 zł wydanie z polskim lektorem na www.emarkt.pl bądz punkt44.pl ;)

attra

Film świetny:)2 część się nie umywa do 1...2 to ta sama historia opowiedziana bardziej wulgarnie i o wiele gorzej...ale smutne zakończenie;(prawie się popłakałam.

ocenił(a) film na 10
justyk194

Ta, fenomenalnie.!
No i również uważam, że 1. część jest najlepsza.!
Reszta się po prostu chowa..;D