Szkoła uwodzenia

Cruel Intentions
1999
6,6 140 tys. ocen
6,6 10 1 139925
5,8 20 krytyków
Szkoła uwodzenia
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia

szkoła uwodzenia

ocenił(a) film na 10

jest dobry film,ale druga część jest lepsza

ocenił(a) film na 10
konrii_2

Kłuciła bym się. Druga część była jak dla mnie trochę naciągana i przewidywalna

ocenił(a) film na 10
hkhgfk

haahahahahahaha chcesz mi powiedziec ze przewidziałas końcówke filmu ???????????????????????????? w drugiej części

konrii_2

druga czeac byla zboczona i beznadziejna!!! a 1 byla swietna gra aktorska i byl to dramat a 2 czesc zalosna 'komedia'

ocenił(a) film na 10
Sachi

pierwszy raz zgadzam się z sara285 dwójka jest wręcz żałosna! lubię Amy Adams ale rola KAthryn należy i tak do Sarah M. Gellar! jedynka jest świetna a dwójka to poprostu komedia i na dodatek żsłosna komedia^^

ocenił(a) film na 10
_Holly_

druga część jest lepsza od tej decyzji nie ma odwołania zamykam uszy na wasze błagania!!!

konrii_2

Zamykaj uszy , rób co chcesz :D
Jak dla mnie część 1 tez jest niezła :)

Magdalenka_6

"na wasze błagania" ?????????!!!!!!!

ktos ma tu chyba bledna interpretacje słowa "błaganie".

P.S. no i coz sie tu dziwic?...druga czesc jest poprostu zboczonym filmem dla śliniących się łysoli....ot co. ;]

ocenił(a) film na 10
konrii_2

zdecydowanie pierwsza czesc jest lepsza na drugiej to mozna usnac w pierwszej prynajmniej sie cos dzieje

ocenił(a) film na 10
asiunia991_2

Druga część by była zrobona dla fanów takich filmów jak American pie czy to nie kolejna komiedia.....
Po prostu załosne
Powinin wogule tego nie kręcic, albo choc dać inny tytuł

ocenił(a) film na 10
Angel_2

a wy jestescie wszyscy żałosni ..pewnie tylko dlatego wolicie 1 część bo w drugiej nikt miłosci do nikogo nie umarł.....

konrii_2

w 2 jedyna postać, która mi się podobała to Kathryn (ale i tak SMG była lepsza w tej roli) reszta aktorów to porażka, poza tym ta historia była jakaś naciągana... (Sebastian niewiniątko? Sebastian rezygnujący z seksu z Kathryn? W 1 części było wyraźnie pokazane jak jej pragnie i że nie może je j mieć...)