Szkolna zaraza

Cooties
2014
4,8 5,1 tys. ocen
4,8 10 1 5054
5,0 10 krytyków
Szkolna zaraza
powrót do forum filmu Szkolna zaraza

Poszukuję jakichś podobnych tytułów do tego czyli coś w stylu horroru z czarną komedią z tych co oglądałem, a nie oglądałem za wiele przychodzą mi do głowy tylko Doghouse, Mecz Zombie(wiem :p), Rabusie kontra zombie, Wysyp żywych trupów oraz droga śmierci, z góry dzięki jeżeli w ogóle ktokolwiek znajdzie ten temat i pokusi się o jakąś propozycję ;)

ocenił(a) film na 6

Łowcy zombie, Wybryk natury, Dziewczyny śmierci, Life After Beth :)

użytkownik usunięty
Bella7112

Okazuję się, że jednak oglądałem więcej, heh widziałem każdy oprócz Life After Beth, dzięki :)

ocenił(a) film na 3

Tucker and Dale vs Evil - najlepszy z gatunku :)

użytkownik usunięty
delishya

Dzięki, oglądany dawno i rzeczywiście dobry film :D okazuję się, że faktycznie parę tytułów więcej jednak widziałem

delishya

Zgadzam sie ale nie kazdemu moze przypasc do gustu. Z mojej ekipy tylko ja sie smialam jak debil ale chyba dlatego ze reszta nie gustuje w tego typu filmach. Mam na mysli slashery I gore

Porabani

ocenił(a) film na 6

shaun of the dead (wysyp żywych trupów), zombie ss cz. I i II, braindead (martwica mózgu), wyrmwood: droga do żywych trupów, hot fuzz, fist of Jesus, striptizerki zombie, evil dead (jest nawet kontynuacja w formie serialu) I (1981), II (1987) i III (1992, Armia ciemności najfajniejsza), grindhouse: planet terror, zombieland :)

użytkownik usunięty
Madlen1982

Widziałem już to wszystko xD Martwe zło czy Martwica mózgu której wielkim fanem nie jestem, to takie klasyki, że nawet nie pomyślałem aby o nich wspominać, dzięki mimo wszystko, wychodzi na to, że i tak mało jest tych tytułów

Ja bym dorzuciła jeszcze do zestawu ,,Atak tyrolskich zombie''.

ocenił(a) film na 5

Przyszły mi do głowy jeszcze 2 filmy: John ginie na końcu, Bubba Ho-tep

użytkownik usunięty
fred610

Kurła jak tak czytam swoje komentarze to pisałem kiedyś trochę jak upośledzony, no nic tak czy siak przez ten cały czas kilka porytych komedii-horrorów już obejrzałem w tym Tyrolskie zombie i Jonha, Bubba Ho-tep jakoś mi się na razie nie chciało, bo nigdzie nie mogłem znaleźć polskiej wersji, ale ze względu na Bruce'a Campbell'a na pewno kiedyś nadrobię :D

leprechaun