PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=176688}

Szkolny terror

Odd Girl Out
2005
6,8 3,6 tys. ocen
6,8 10 1 3576
Szkolny terror
powrót do forum filmu Szkolny terror

;/

ocenił(a) film na 6

Film spoko ale glowna bohaterka tak mnie wkurzala, co za naiwnosc! ;|

ocenił(a) film na 7
Angelique_92

Wiesz z tą naiwnością to różnie bywa, wszystko zależy od charakteru człowieka, jedni są mocni psychicznie, wygadani i potrafią się od takiej "sfory" wrednych ludzi wybronić a drudzy o spokojnym usposobieniu nie radzą sobie z tym, myślą ze to ich wina, że to z nimi coś jest nie tak, popadają w różne głupoty (czyt. depresje i inne). W dzisiejszych czasach ludzie potrafią być strasznie wredni, nawet własna rodzina uśmiechająca się z przodu potrafi wbić nóż w plecy z tyłu.
Fakt ta rozmowa przez internet o tym czy mogą być od nowa przyjaciółkami to już był rzeczywiście przegięcie i naiwność, sam przez moment nie wiedziałem o co w tym wszystkim chodzi.
Pozdr :) to na tyle

ocenił(a) film na 7
massa85

Szkoda mi tej dziewczyny było. Nienawidzę takich lasek jak te jej "koleżanki". W naszych polskich szkołach niestety takich nie brakuje.

Telewidz

taa... zgadzam się z tobą, a gimnazjaliści to najgorsze bydło!

użytkownik usunięty
Angelique_92

widać że mało znasz życie albo jesteś zarozumiała bo nie rozumiem jak mogła Cię wkurzać.
Mi tej dziewczyny było żal i tak jak kolega wyżej nienawidzę osób jak jej koleżanki które tak traktują innych.

też obejrzałam dziś ten film i gdybym to ja była tą Vanessa, to bym tak przy wszystkich zadała tym porąbanym laskom czyli Nikki i Stacey pytanie-"Dziewczyny! co wy k...a odp....acie?!"

moniczka_28

a! co do tej Nikki czy jak jej tam było, to widząc jej wredny uśmieszek miałam ochotę wziąć tłuczek i zrobić jej miejsce na nowe ząbki...