Żadna z komedii z Chevy Chasem nigdy nie przebiła u mnie progu 7-ki ale to oczywiście nie znaczy, że jest źle. 6-ka jest idealna dla jego kariery i myślę, że jest to optymalna ocena. Do czego dążę? Film polecam w tym samym stopniu co inne filmy z tym aktorem bo i humor jest całkiem podobny, mimo zmian w scenerii.
pewnie masz rację, też chyba nigdy nie oglądałem z nim filmu dobrego choćby na 8/10 ale coś w tym gościu jest takiego że chce się do niego wracać, tak naprawdę poszukiwałem od jakiegoś czasu imienia tego aktora bo chciałem sobie obejrzeć z nim jakiś film, ot tak na luzie przy jakimś wieczorze (bo chyba takie luźne kino to jego domena)...a nie pamiętałem jak ma na imię. Dzisiaj ktoś na YouTube mi pomógł w tym temacie i patrzę po jego filmach i chyba żaden nie ma 8/10 pomimo że sam aktor oceniany jest wysoko i co tu dużo mówić... to dosyć lubiana postać :) Ambitne kino z nim nie grozi widocznie ale zawsze lubiłem go gdy towarzyszył mi w niedzielne popołudnia, migając na ekranie mojego tv podczas obiadu.