PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=575916}

Szpieg

Tinker Tailor Soldier Spy
2011
7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 75184
7,4 59 krytyków
Szpieg
powrót do forum filmu Szpieg

Jakoś moje poczucie smaku, gustu czy jak to nazwać coraz częściej mija się z ocenami na filmwebie. Zaintrygowany oceną oraz komentarzami postanowiłem jak teraz już wiem stracić 2 godziny z życia. Początkowo myślałem że się rozkręci, że zobaczę coś więcej poza bandą siwych, wyłysiałych staruszków w garniturach i z teczkami gadających o pierdołach z których może i coś wynika ale..... To co przez praktycznie cały film się dzieje powinno być dopełnieniem do jakiejkolwiek akcji, której ja nie doświadczyłem. Każdy kto chce się sam na swojej skórze przekonać jakie to uczucie bezpowrotnie stracić 2 godziny z życia polecam obejrzeć ten film.

ocenił(a) film na 10
tomko1982

Jeślibyś rzeczywiście przejrzał komentarze, to zauważyłbyś dużą rozbieżność akcji, przy czym gro osób krytykuje to samo co ty- brak akcji.

ravQ

Od weryfikacji na filmwebie do obejrzenia upłynęło sporo wody.......... to raz, a dwa patrz ocena.

ocenił(a) film na 10
tomko1982

To znaczy, że większości się podoba. Oceny nie są sterowane przez dystrybutora, MI5 czy inną ciemną instytucję. Cóż rzec, do Ciebie film nie przemówił, więc Twoje prawo narzekać

ravQ

Yes