Niech mi ktoś powie dlaczego Borys Szyc jest angażowany do tylu polskich filmów, no gdzie nie oglądam to Borys Szyc, czy on jest tani jak chińczyk ?
Szyc z Karolakiem wcale nie są tak dobrymi aktorami jak się każdemu wydaje , przecież są lepsi od nich np. Robert Więckiewicz.
Ja nic nie pisałem o ich aktorstwie. Moim zdaniem są raczej bardzo miernymi aktorami. Choć może to kwestia jakości polskich produkcji filmowych. Ostatnie filmy Kota: Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć, Jak się pozbyć cellulitu, Wojna żeńsko-męska, Wyjazd integracyjny, Randka w ciemno, Ciacho,to przecież taka żenada,że chyba nawet sam De Niro nie dałby rady dobrze zagrać w czymś takim. Był tylko jeden ,w którym pokazał dobre aktorstwo "Erratum". Niestety takich filmów jest mało,bo nie generują zysków.
Z Szycem chyba nawet nie potrafię wymienić dobrego filmu. Za Więckiewiczem niespecjalnie przepadam,ale aktorsko faktycznie jest lepszy. Świetna rola w "W ciemności": czy jeszcze lepsza w "Wymyku". Wałęsę też nieźle gra jak widziałem z zajawkach.
Z Szycem i nawet Więckiewicz tam grał dobre było Vinci, a ta poza tym to jest jeszcze Dorociński on też coś nie coś potrafi.
Widziałem,film jest dobry,ale w ogóle nie kojarzę kogo on tam grał, i że w ogóle grał. Raczej wtedy gdy oglądałem ten film ,z osiem lat temu,jego twarz,ani nazwisko nic mi nie mówiło.
Tak!Tylko Robert Więckiewicz to by nie chciał nasrać na ten scenariusz a co dopiero zagrać w tym filmie lol!
Robert Więckiewicz na chwilę obecną jest najlepszym polskim aktorem, a taki Karolak z Szycem to mogą mu buty pucować.