4,8 28 tys. ocen
4,8 10 1 28043
3,5 6 krytyków
Sztos 2
powrót do forum filmu Sztos 2

Jeśli ktoś ocenia "Świat według Kiepskich" na 7(średnia 6.8), który na pewno nie jest bardziej śmieszny od Sztosu 2, to z jakiego powodu ten film ma średnią poniżej 5. Nie mówiąc już o tym, że kiepscy nie mają żadnej większej wartości merytorycznej, a tutaj jest zdecydowanie lepiej

ocenił(a) film na 3
czocher79

Nie ogladalem zbyt wielu odcinkow "Kiepskich", ale nie stwierdzilbym ze "Sztos 2" ma jakakolwiek wieksza wartosc merytoryczna. Ale to tylko moja opinia. Natomiast duza roznica w ocenie wynika zapewne z faktu, ze nie te same osoby ocenialy jedno i drugie. Np. ja ocenilem tylko "Sztos 2" bo tylko ten film widzialem i moge ocenic. I oceniam bardzo nisko.

czocher79

Kiepscy są zajebiści!!!!!!!

czocher79

Po co odpowiadacie trollowi?

ocenił(a) film na 3
czocher79

a nie przyszlo ci do glowy, ze nie ma czegos takiego jak odgorny wyznacznik "to jest bardziej smieszne a to mniej i tak ma byc bo ja tak twierdze"
widocznie calkiem sporo ludzi lubi swiat wedlug kiepskich
"Nie rozumiem toku rozumowania na FW." dobry tytul do Twojego postu, wlasnie tak moglbym go skomentowac, toc sprawa jest prosta jak budowa cepa, swk ocenilo 50k ludzi i tak wysoka srednia oznacza tylko jedno, ze serial sie podoba naprawde wielu ludziom
ze sztosem2 jest odwrotnie, z opiniami i poczuciem humoru to jest tak, ze kazdy moze byc wlasne
a wg mnie sztos2 jest poprostu nudny, bez zadnego polotu, takie byle co, jakos mnie nie smieszyl i ani przez chwile nie wczulem sie w to co dzieje sie na ekranie
idac twoim tokiem myslenia moglbym sie przyczepic do wielu twoich ocen