Po ocenie na Film Web nie zapowiada się ciekawie,ale często głosują tu trolle więc zaryzykuje i
obejrzę;D
Przed chwilą j...łem 0,7 Tulamora. I czułem się świetnie dopuki nie obejrzałem początku tego członkostwa (aby nie powiedzieć ch...jni). Co to k.....wa jest?????!?!???!??!??!?!?!?!?!?
Właśnie oglądam i zastanawiam się jak można zebrać całą czołówkę i nie tylko polskich aktorów w jednym filmie i zrobić taką padlinę?Krótko mówiąc straszny film.
A mi się tam podobał może nie jest to arcydzieło ale uśmiać się idzie,fajny klimat lat osiemdziesiątych,zwałowe teksty i co najważniejsze nie przymulał.
:) No to ja nie wiem. Ten film przestrzelił przeze mnie jak piwo. Wszedł i wyszedł. Film o kanciarzach.
Tak zostałem okantowany o czas filmu, a mógłbym wtedy spać po pracy :D
Jestem na nie.
po raz kolejny okazuje sie ze chyba same piajki oceniaja film? film fajny,nawet dobry a ocena jak zwykle niska ?
Eh bo polaczki jak zwykle wydziwiają,i nic im nie podoba,ocena stanowczo jest zaniżona przez gimbusów;)
Zgodze sie z Tobą, bo gimbazie to podobaja sie filmy typu sarnie żniwo, kto dał taka ocenu tamu filmowi? Gimbaza
Jak ten film można porównywać do Kac wawy czy ciacha? Mi się ten film bardzo podobał, nie jest to arcydzieło jak chłopaki nie płaczą czy kiler ale też dobry. Sądzicie że tylko gimbaza ocenia filmy? Krytycy filmowi też go zjechali. A wy co sądzicie o tym filmie? Został przecież został nominowany do Wielkiego Węża 2013! Ten tekst był dobry: "Wódeczka piwko?" A tamten "i winko" :)