7,1 28 tys. ocen
7,1 10 1 28368
6,6 23 krytyków
Sztuczki
powrót do forum filmu Sztuczki

Na youtube nie ma , gdzie to kurna jest??? :P Czasem leci na tvpHD ale dziś akurat nie :)

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

jest na iplex.pl

http://www.iplex.pl/filmy/sztuczki,6257

Wielkie dzięki !! Nie znałem tej strony !!

fajna strona, ale ładując film prawie dostałem torsji od reklam, ale jeśli jest to darmowe bez wysyłania s-msów itp, to na prawdę fajna strona. thx.

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

Bardzo proszę :)

są reklamy na początku i trochę jeszcze w połowie filmu, mnie osobiście to jakoś nie drażni (no może z wyjątkiem braku równej głośności poszczególnych reklam), bo gdyby ich nie było, nie byłoby to bezpłatne.

Pozdrawiam!

a podniesiony głos reklam to w zasadzie jest proceder - nazywam rzeczy po imieniu ; powinni tego zabronić, ale widać jeszcze się taki nie urodził co by sobie z tym poradził

Bawidamek_filmaniak

dziś, 23:05 na tvp 1.

ocenił(a) film na 4
Bawidamek_filmaniak

dostępne na VOD Onet, ale nie polecam. Szkoda czasu.

qbsonik

ee no czemu jest przeż klimacik

ocenił(a) film na 4
Bawidamek_filmaniak

owszem, klimat jest... ale nie mogłem się w niego wpasować :P

ocenił(a) film na 4
Bawidamek_filmaniak

owszem, klimat jest... ale nie mogłem się w niego wpasować :P

qbsonik

to zrób tak jak ja robiłem ; około 20.oo zrób rundkę na rowerze po okolicy, potem jak wrócisz do domu ogarnij się, załaduj sztuczki na IPLEXIE , podwójnego fileta pokrój w kostkę podsmaż na patelni a następnie zalej FIXEM knorra do dań chińskich, jednocześnie ugotuj sobie ryż a w osobnej patelni przygotuj szpinak z czosnkiem, masłem i śmietaną 12%. Jak juz to wszystko sobie przygotujesz a film się załaduje, usiądź wygodnie z tym jedzeniem przed kompem tudzież TV i zatop się bez końca w mroczno - komediowym klimacie Wałbrzycha, a pomogą Ci w tym pierwsze słowa filmu; donośne "Elka, Elka, - Elka !"

ocenił(a) film na 4
Bawidamek_filmaniak

jest to pomysł :)

qbsonik

przez długi czas tak robiłem, robi klimat !!!