Film rewelacyjny! I nie tylko dla fanow Red Devils. Poczatkowo myslalam, ze moze to byc kolejny film umoczony w angielskim humorze, ale nie! Film jest skapany w inteligentnym humorze. Akcja tez nie najgorsza, ba! nawet bardzo dobra. No i swietnie odegrana rola Cantony przez Cantone ;-) Sa momenty przerazajace, sa bardzo zabawne, sa takie, ktore wrecz zmuszaja do refleksji- szczegolnie mysli Krola Erica...Po prostu nic tylko, do kina marsz!
Nie rozumiem zdania: "Poczatkowo myslalam, ze moze to byc kolejny film umoczony w angielskim humorze, ale nie! Film jest skapany w inteligentnym humorze". Wg mnie angielski humor jest bardzo zabawny i w zasadzie nie widzę dla niego większej konkurencji w kinie światowym.
PS. Jestem fanem Red Devils i nie mogę się doczekac obejrzenia tego dzieła.
a ja to zdanie uwazam za bardzo trafne, lepiej bym tego nie ujal. Ja tez spodziewalem sie humoru w stylu bliskim do Monty Python czy filmow w ktorych zwykl grywac chociazby Simon Pegg. A tu niespodzianka. Film zawiera pare scen humorystycznych, nie komediowych ale po prostu 'humor zyciowy' i to pewnie mial na mysli mowiac o 'inteligentnym humorze'. Poza tym zgadzam sie - jest to niewatpliwie film dla kibicow MU.