PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486809}

Szukając Erica

Looking for Eric
2009
6,9 5,0 tys. ocen
6,9 10 1 5036
7,3 10 krytyków
Szukając Erica
powrót do forum filmu Szukając Erica

zwykle nie ogladam takich rzeczy i jakby mi ktos opowiedział o czym ten film jest, pewnie bym go nie chcial zobaczyc. wyladowałem w kinie przypadkiem i naprawde miło sie zaskoczyłem. swietna pordukcja, taka która po opuszczeniu sali długo zostawia usmiech na twarzy a oglądając ją nie smiejesz sie do rozpuku, tylko banan nie chce zejsc z ryja przez te 90 (czy ile tam) minut. polecam, pieprzyć filmwebowych malkontentów, którzy kolejny raz spodziewali sie bergmana.

whitepony86

haha! Ale świetne ostatnie zdanie! Najepsza rekomendacja filmu ;)

whitepony86

pełna zgoda, film jest jak dla mnie genialny, a ta scena gdzie jest mnóstwo ericów jest po prostu bombowa :D no i oczywiście oryginalny Cantona " I'm not a man. I am Cantona. haha" masakra :D a że jeszcze jestem kibicem united to po prostu nie mogłem nie polubić tego filmu :)

ocenił(a) film na 8
Jacetto888

Zgadzam się, świetny film. A to wejście policji, no wystraszyli mnie :P nie spodziewałem się ich wtedy gdy się robi kawę he he :) Ogólnie film zawiera to co powinien mieć : przesłanie,humor,dramat,prawdziwe życie, marzenia. Oczywiście i końcówka,nie za słodka a w sam raz. Mówi to były kibic Realu i były kibic piłki. Eric, bardzo pozytywnie :)