Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 191022
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

TEN FILM TO DZIADOSTWO I KUREWSTWO jak każda część hahaha .1/10.Kolejna część bardzo głupiej serii o nielegalnych wyścigach samochodowych....

ocenił(a) film na 9
lotr_2

Syfem jest twoja ocena i komentarz .....

_Mika_a

Sorry za powyższy komentarz... tak bardzo nienawidzę całej tej serii że poniosło mnie przedstawię więc argumenty
-beznadziejna fabuła
-gra aktorska słabo
-nuda
-beznadziejne dialogi
-Producenci i reżyser bardzo się starali żeby zrobić jeden z najbardziej beznadziejnych filmów roku i.......udało im się brawo;)

lotr_2

Mika wiem że każdy ma swój gust ale jak wszedłem na Twój profil i zobaczyłem oceny filmów to coś mnie trafiło...powiedz mi jak ...oceniłaś/eś pierwszą część Matrixa 1/10 nie rozumiem tej oceny , zrozumiałbym gdyby chodziło o 2 i 3 część które są słabsze ale w granicach 4,5/10 ale pierwsza część Matrixa to film kultowy ,teraz już ciężko pokazać coś nowego w kinie a ten film to zrobił te 9 lat temu i był chyba najbardziej oryginalnym filmem roku obok świetnego "podziemnego kręgu".Matrix miał świetny klimat,wizualnie arcydzieło,dynamiczna muzyka,niezłe aktorstwo, świetną fabułę ,itd...Krytycy również przychylnie ocenili ten produkt .Ocena 1/10 jest nie na miejscu .Wytłumacz mi co Cie skłoniło do tak niskiej oceny....

ocenił(a) film na 6
lotr_2

Ocena 1/10 dla tego filmu też jest nie na miejscu ;) Nie wiem zatem po co go oglądałeś skoro cały cykl oceniałeś na 1/10. Nie trawisz odmóżdżaczy to nie powinieneś ich oglądać. Dla mnie 6/10, głównie za to że rozgrywało się w Tokyo, gdzie mogłem trochę podziwiać miasto i także za wyścigi. Dobry odmóżdżający film, niekiedy nie ma się dni żeby oglądać filmy ambitne. Takie filmy też się przydają. Ale zrozum, 1/10 to ocena najgorsza. Czyli gorszego filmy by się nie dało zrobić. Zatem dalej uważasz, że Twoja nota jest sprawiedliwa? Nie ma skali 1-6, tylko 1-10. Żeby dać 1 to film musi być na prawdę czymś "wyjątkowym"...
Maniakiem serii nie jestem, ale nie lubię jak ktoś się kłóci z kimś sam nie mając racji ;)

pzdr

ocenił(a) film na 9
Kwic

kolo co ma login w skurcie do władcy pierscieni niepowinien sie wygule wypowiadac o takich filmach ogladnij sobie lepiej harry potera bo to widocznie twoj klimacik

lotr_2

gówno mnie obchodzi twoje zdanie.

ocenił(a) film na 10
lotr_2

Coś mi tu niepasuje. Dał dla Matrixa 1/10? Tylko dlaczego ma go w ulubionych? Koleś ,masz rozwojenie jaźni albo psychoze która ci podpwiada co masz robić?

Kochan_2

Ja oceniłem Matrixa na 9/10 a co do gościa który mi mówi żebym zajął się oglądaniem Harrego Pottera bo mam nick od Władcy Pierścieni to tylko świadczy o tym że nie rozumie różnicy między tymi filmami a raczej przepaści .....Harry to nie jest dobry film , oczywiście jako seria dla dzieci uwielbiających książkę sprawdza się dobrze...ale Władca to klasa sama w sobie i nie jest to raczej film dla dzieci. Filmy dla dzieci nie zajmują wysokich miejsc w rankingach na "najlepszy film wszech czasów", nie zdobywają 30 nominacji do Oscara i kilkunastu statuetek -mówię oczywiście o serii.Tolkien miał trudną literaturę ,przeznaczoną raczej dla starszych czytelników.Żeby zrozumieć ten film trzeba do niego dojrzeć.....a teraz wrócę do oczerniania Szybkach i Wściekłych...Jak już mówiłem to raczej film dla mało wymagającego widza. Szybkie samochody i piękne kobiety mimo iż cieszą oko nie świadczą o wartości filmu.

ocenił(a) film na 9
lotr_2

Kurde, normalnie Ameryke odkrywasz kazdym swoim zdaniem. W ogole sam fakt, iz odnosisz sie do jakis statuetek, nagrod dla filmu raczej negatywnie wplywa na odbior twojej wypowiedzi. Idac tym tokiem myslenia, powienem uwielbiac tylko filmy typu Tytanic czy Gwiezdne Wojny-w koncu mase statuetek dostaly:/.
Masz wlasny rozum?? To nim sie kieruj, a nie jakimis opiniami, recenzjami, itp.

Ps. Czy nie potrafisz zrozumiec, ze niektorym moga sie podobac filmy typu Tokyo Drift?? Sam napisales, iz wystepuja tu 'Szybkie samochody i piękne kobiety', ktore sa domena tego filmu. Chyba lepsze to niz latajace po ekranie skrzaty, trolle i innego typu potwory?! Nadal sadzisz, ze TD jest dla dzieci??
Film moze nie jest jakis ambitny, bo i do takiego gatunku nie nalezy. Mial byc dobra rozrywka, no i na pewno jest.

Damianoso

Mam własny rozum i to nim się kieruje ,odwołałem się do nagród by podkreślić że podobnie jak ja uważa wiele osób....Titanic mi sie na przykład tak bardzo nie podobał mimo iż doceniam piękno tego filmu..gwiezdne wojny to lubi chyba każdy fan sf.Wiele filmów zmiażdżonych w recenzjach mi się podobały chociaż sam nie uważałem ich za arcydzieła to jednak miały to coś np"Trzynasty wojownik" czy "Troja".Niestety zdania o Tokio Drift nigdy nie zmienię.Pozdrawiam