Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 191022
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

Autko

ocenił(a) film na 10

w Jedynce Supra w Dwojce Skyline a co bedzie w trojce o to jest pytanie ::D:D:D nie moge sie doczekac :D I LOVE SUPRA ;*;*;*;*;*;*;*;*;*

ALUNO

qwa porazka na ch** ty wogole o tym piszesz :/ i nawet sie na samochodachnie znasz :| supra to qwa gowna eclipse qwa przerasta go kilka krotnie n/c takich ludzi sie tepi qwa wystwiajcie opinie filmom a nie qwa o samochodach pierodlicie a po 2 sie nie znacie :|

ocenił(a) film na 10
ALUNO

hmmm napewno, jestem w szkole samochodowej i sie nie znam :D:D:D:D nie no masz swieta racje co do auto to rzecz gustu :):):) z silnikiem od Supry mozna zrobic co tylko sie zechce :) a od Eclipse niestety juz nie :P:P:P co do filmu to w tym filmie graja glowna role samochody :) wiec jak mozna o nich nie pisac?? prosze wyjasnij mi to :) pozdrawiam :)

ALUNO

NO!! masz racje SUPRA RULEZ:D:D:D tez ja kocham:D:D:D

ocenił(a) film na 9
ALUNO

ChuckyKam ty jestes jakis kretyn co uwaza ze sie zna na samochodach a w rzeczywistosci to nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie ty farmazony pieprzysz. Chcesz jakiegos inteligenta zgrywac a tak naprawde to nawet na rowerach chyba sie nie znasz. Seryjny eclipse dysponuje moca ok 150 KM pojemnoscia silnika 2.0l gdzie supra dysponuje moca ok 230 KM pojemnosc silnika to 3.0l. Czyli krotko mowac supra niszczy eclipse a ty jestes debilem ktory potrafi tylko obrazac innych wiec zanim cos napiszesz nastepnym razem zastanow sie!!!

ocenił(a) film na 10
davidoff85r

hehehe dzieki za pomoc :D:D co do tej mocy silnika to supra ma 3 L silnik i 330 Koni fabrycznie :D:D:D a nie 230 :P:P:P ta starsza i ta mkIV maja po 330 sa slabsze wersje :P:P:Pale to chyba 240KM :P i na nie nie patrze :D bo jak juz chcesz msmoka co chla jak p****** i oplaty sa drogie to zeby byla frajda :D:D:D a napewno 330 KM fabrycznie + jakies dodatki ktore wmontujesz zapewnia Ci to:D co do Eclipse chłopak sie nagral pewnie w Juiced:Di mysli ze Eclipse ma jakies szanse :D może to prawda Eclise ma mniejsza moc wolniej jedzie i dzieki temu sie drogi 3ma :D:D ale to w tedy musialo by byc naprawde duuuuzo zakretow :D co do aut z filmu mysle ze beda jakies fajne i moze bedzie powrot do Supry :D:D:D albo zaskoczal wszystkich czyms zupelnie nowym :) np. Toyota Supra Concept :P:P ktora nadal ejst tylko protopypem :D ale za rok powinna juz byc w luksusowych salonach za jakies 90 tys zł :P:P:P:P

Pozdrawiam wszystkich milosnikow Motoryzacji tuningu i owego filmu :D

ocenił(a) film na 8
ALUNO

W Juiced eclipse za duzych szans nie ma :), szczegolnie jak w jego grupie sa 300Z imprezka i evo6. Jednak od supry(ktora zdecydowanie tworcy zepsuli w tej grze) jest troche lepsze. ^^

a jak ktos wciaz gra w Juiced to moze dac znac :)

ocenił(a) film na 7
ALUNO

Ten Skyline w dwójce był tak długo, choćby wcale - Mitsubishi Lancer już prędzej :P

ocenił(a) film na 10
Ade_Er

a tam xDDDD chodzilo mi o fajniejsze auta wlasciciela xDDD:D ja jzu chyba wiem jakie to bedzie autko xDDD:D

ALUNO

Ostatnio ogladalem czas tuningu na tvn turbo i pokazywali zdjecia z paris tuning show. mowili ze nowym "skylinem" w trzecie czesci ma byc mitsubishi lancer evo VI z 2003roku

ALUNO

Nissan 350Z, Skyline, Mazda RX7 i moje ulubione Mazda RX8 - tyle widziałem na filmiku zapowiadającym ten ... film

ALUNO

Veilside Fortune RX7 - tym samochodem nieźle wymiatają w zwiastunie ;) w internecie znalazłem jeszce informację że w filmie wystąpi NSX Fortune chociaż nie widzialem go w zwiastunie. Przez moment wydawało mi sie że jest tam też najnowsze Mitsu Eclipse

memphis

jest 350 z, skyline, rx8, evo 8 albo 9, mustang gt 390