Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 191016
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

Niestety ta czesc "szybkich..." nie bardzo mi sie spodobala. Wczesniejsze dwie byly super ale ta cos nie wyszla chyba. Jak dla mnie to nudy i tylko autka swoje robily. Mam nadzieje ze 4 czesc bedzie fajna. Juz sie nie moge doczekac kiedy wejdzie do kin :D Pozdrawiam i zapraszam do siebie :D

netka_7

Jestem fanem tego filmu,ale moim zdaniem ta część Szybcy i wściekli: Tokio Drift jest najgorsza.Pozdrawiam.(The Fast And The Furious 4,prace nad scenariuszem jak wogle ruszą to w marcu.A do kin wybierzesz sie najszybciej w grudniu 2008 r lub pózniej.Pomyśl logicznie ....

Daeli

Dobrze wiem że zaczynają czwórke kręcić w marcu, ale to co. Waż ne że w ogóle będzieta część. Na ten film moge czekać długo :D tylko oby nie wyszly takie nudy jak trójka ;|

netka_7

.::: Zgadzam się Tokio Drift jest porażką i najgorszą częścią ze wszystkich,teraz na przykład ściągam sobie jeszcze raz 1 i 2 część Szybcy i Wściekli,bo to lubię.Plany ruszają ale nie muszą w tym marcu z koleji prace nad nim potrawają trochę a zanim pójdziesz to kina to będzie nie wiem który rok.Pozdrawiam Cię :) :::::.

Daeli

Mi nie zależy który to będzie rok, tzn. im wczesniej tym lepiej, ale grunt, że w ogóle sie ukaże czwatrta część ;D Niech będzie i za 2 albo i 3 lata, na ten film moge poczekać ;D Pozdrawiam ;)

netka_7

Tak szczerze to skąd wiesz czy to nie będzie kolejna kicha tak jak Tokyo Drift?,wiesz ja w kinie byłem ostatnio nie wiem kiedy,ale ja nigdy nie stracę kasy na jakiś bilet.Ty możesz stracić i się okaże ze daremny film i co wtedy?,ale też może się okazać super....nigdy nic nie wiadomo.Myslę że będzie dobrze .... spoko jesteś w rozmowie :D pozdro

Daeli

Jeśli to prawda że w czwóre mają wystąpić Walker, Diesel i Gibson to napewno będzie lepsza niż trójka ;D a pozatym słyszałam że mają też na motorkach jeździć <jupi> wiec myśle że na jakieś 95% bedzie dużo lepsze niż Tokio drift. A tak w ogóle to ja nie żałuje że oglądłam Drifta, chociaż nie podobał mi się. Jakbym go nie zobaczyła to bym chyba z ciekawości padła :D A co rozumiesz przez stwierdzenie że jestem spoko w rozmowie ?? ;> Pozdrowieonka ;)

netka_7

Co rozumiem?,po prostu przechodząc do sedna sprawy dobrze się z Tobą gada to miałem na myśli (łatwo się z Tobą dogadać porozumieć :-).Jeżeli chodzi o Szybcy i wściekli 4 ,to jeżeli tam dadzą motory to będzie to dla mnie najgorsza część :-(.Co do aktorów których wymieniłaś to nigdy nic nie wiadomo :-( ... ja tylko mam nadzieję że będzie lepsza od Tokyo Drift. Można wiedzieć skąd jesteś ? :D

Daeli

aha :D ciesze cie, z Toba też sie fajnie ghada. A co ty chcesz od motorków?? Fajne są, ale zdecydowanie wole samochody :D no nie wiadomo czy wystąpią ale mam taką nadzieje, przynajmniej juz kilkakrotnie byli wymieniani przy prawdopodobnej obsadzie tego filmu, wiec... moze.. ;D a jestem z okolic Dębicy, a ty ??

netka_7

Więc miło mi Cię poznać :D ja jestem z Przemyśla.Co do motorów to one nie pasują do samochodów moim zdaniem,po prostu auta są specyficznym źródłem tego filmu + ładne kobiety + dobra muzyka wszystko to tworzy swoją harmonię tak jak część I i II Szybcy i wściekli.To są dobre filmy.Nie wiem czy zauważyłaś ale niektóre stare horrory są lepsze od teraźniejszych?,a Tokyo Drift to jest największa porażka Serii The Fast And The Furious :(.Interesuję sie informatyką tuningiem itp,prowadzę swój własny blog w ciągu 4 dni odwiedzin było 450 osób,bo pisze z sensem na rożne tematy,nie tutaj prowadzę swojego bloga,bo tutaj nie ma co.Aha mogę Cię dodać do ulubionych osób ??:D Pozdrawiam Cię,takich kobiet jest mało które nie są dwulicowe i zakłamane i docenia to że taką nie jesteś :)

Daeli

Z całą pewnością taka nie jestem ;) Alez oczywiście , ze możesz mnie dodać do ulubionych :D będzie mi bardzo miło :D a mógłbyś podac linka do swojego bloga? Bo chętnie bym tam zaglądła :D Hmm... też cie dodam do ulubionych jeśli moge oczywiście :D Pozdrawiam :D

netka_7

Tak możesz mnie dodać:-)Będzie mi miło.Mojego linku nie mogę tutaj umieścić gdyż autorzy tej strony będą myśleć że to jest reklama i mogą usunąć moje konto:-(.Jeżeli chcesz to napisz na ten numer GG a wyśle Ci link 8484360.Pozdrawiam Cię .....

netka_7

Ale jeżeli się boisz że bendę Cię nenkał przez GG to nie musisz pisać.Ja nie jestem taki ale to już zostawiam Twojej ocenie :-)

ocenił(a) film na 6
Daeli

Ja się nie zgadzam ,żeby ta część była dnem ;) Nie pamiętam dokładnie dwójki niestety.. ALe skoro mi nie utkwiła w pamięci ,to może i jest gorsza od trójki ? ;)

pozdro

Kwic

gorsza?? chyba zartujesz :P:P dla mnie trojk byla nudna, tylko samochody mi sie podobaly :) pozdrawiam, wesolych swiat